Přejít na obsah

ajpservice

Uživatel
  • Počet příspěvků

    135
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.ajpservice.cz
  • ICQ
    412569517

Oznámení ajpservice

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. To nic nebude.. Zřejmě jen jezdíš kratší cesty a tak se nahoře usazuje vlhkost.. Taková nažloutlá emulze.. kdyby jsi jel někam na dlouhou cestu tak se to i rozpustí a zmizí to. Podle mě jde jen o toto a žádný problém to není.
  2. Jasně, cena je solidní.. Ale i ten Castrol koupíš podobně.. Rozdíl maximálně 1 Euro na litru.. Větší rozdíl tam už dneska nebude.. Q8 bych se ale neobával..
  3. Tomu nevěřím :-) Takový rozdíl tam být nemůže.. zapátrej a koupíš i rozumně ten Castrol. Ale v podstatě je to jedno, Q8 bude taky OK.
  4. Určitě můžeš, není problém toto použít.
  5. Jestli platí to že je to od prního majitele, nehavarované a pravidelným servisem jak uvádíš tak není o čem přemýšlet. Kor jestli je to známého. Za toto auto 200 000,- je cena super, pokud tedy platí co je psáno.
  6. Tento olej by do PD motoru přijít neměl, a tuplem ne na longlife interval.. Ale toto bych řešil jednoduše, zajel bych do servisu a toto bych vyreklamoval a nechal si to zdarma vyměnit na SLX LL III 5W-30 který tam má přijít. Nebo připadně EDGE, ale v servisu budou mít jistě SLX. Myslím že s tím by neměl být problém. To musí uznat a vyměnit´za to co tam má být.
  7. Není to až tak staršné, jen to je je ve filtru a kolem. Ale je třeba počátat že při povolení trocha vyteče.. Kdyby to šlo jednoduše odpoustit byla by ta práce trošku snažší. Takto se u toho člověk trošku naštve. Když tam vymyslí takovou specialitu s odpouštěním.
  8. Ahoj, měnil jsem již 2x ale pokaždé bez adaptéru.. Bohužel ten nemám... Byl jsem překvapen když jsem viděl co tam na nás zase nachystali.. Normálně jsem filtr měnil aniž bych olej z filtru odpustil. Takže trošku nepořádek od oleje ale jinak výměna bez problémů.. Vymyšlené to ale dobře není, když bez si bez přípravku neobejdem a musíme to dělat bez odpuštění a tím je to trošku horší..
  9. Chlapi kdyby měl někdo zájem... Mohu nabídnout Castrol LongLife SLX, případně EDGE 5W-30 za 220,- / litr. Případně Shell Hellix Ultra EXTRA 5W-30 za 210,- / litr. CAstrol EDGE Turbo Diesel VW 505.01 5W-40 za 200,- / litr. Případné info k olejům či kontakt viz odkaz: http://www.ajpservice.cz/ajpservice/2-KONTAKTY
  10. Spolehlivé a kvalitní auta už jsou pryč.. Bohužel.. Dobrá byla Octavia I s motorem 66KW. To bylo a je ještě dobré a spolehlivé auto.. Dnešní nové moderní auta - samý problém..
  11. Před 2 roky jsem na OCT I 4x4 najel na nových DUnlop SP Sport O1 10 000km.. a bylo uplně po nich.. totálně... kdyby mi to někdo říkal.. neuvěřím.. ale toto jsem viděl na vlastní oči.. Ježděno hodně po městě,..ale i tak je to až neuvěřitekné... 36000km je paráda... quote name='jezekm' timestamp='1282065219' post='1423614'] Ahoj, mám SII combi, od března co jsem přezul jsem najel 36 tis. km a je po gumách. na předku jsou úplně v řiti, vzadu je to trochu lepší. Byl jsem zvyklej na gumy najezdit 55 - 65 tisíc ( u Oktávky I) a tohle mi přijde jako fakt dost bída. Gumy byly origoš Dunlop sport 2 myslim. Má někdo podobnou zkušenost prosím? pořád skrytě doufám, že jsem měl špatnou sérii gum a že až vyměním, tak budu zase jezdit na gumy celou sezónu. Díky za info
  12. ajpservice

    Tankovani

    U své předchozí OCT I 1.9 TDI 4X4 74KW jsem měl stejný problém... Neustále mě vypínala pistoje i když byla nádrrž uplně prázdná.. Nikdy jsem nepřišel na to čím to je.. I když jsem pistol držel v ruce a pořád se sní snažil hýbat atd tak pořád vypínala.. Čím toto bylo, to by mě také zajímalo.. Ten u nového benzinového auto problém nikdy nebyl..
  13. Ani nevím zda je tam nějaký rozdíl.. Měl jsem za to že motor 147 KW byl jen jeden v RS.. Je rok výroby 9/2008.. Ale opravdu nevím.. Pak mrknu na motor..
  14. Na 17 000km mám průměr 9 litrů.. U RS 2.0 147KW.. Spíše kratší trasy.. Normální ježdění..
  15. cena dneska láká většinu.. takže se prodává kde co.. ale jak říkáš.. když to splnuje normy neměl by být problém.. I když dnes splnuje normy v podstatě všechno.. ted jde o to zda je to pravda..
×
×
  • Vytvořit nový...