Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj nemate nekdo kontakt nebo adresu kde delaji nove oblozeni na spojky?

• 4 měsíce později...

Ahoj, stala se mi nemilá věc že mi na dovolené na slovensku odešla spojka. Mám Octu I 1.8T 110kW, rok 99. V servise mi řekli, že mám nějakou atipickou spojku, že je malinká uvnitř setrvačníku a že takovou ani neumějí sehnat, tak že jí musí objednat z čech. Navíc za výměnu chtějí 100 éček. V čechách jsem to měl v pohodě před pár lety měněné za 4000,- komplet, z toho práce necelá tisícovka. Chtěl jsem se zeptat, nevíte jaká spojka mi tam patří, případně nějaké alternativy? Nabídli mi z čech spojku valeo za 160eur, ale to mi přijde nějak málo. Našel jsme jí jen dráž, tak mi to přijde nějaké podezřelé. A co našli tady na slovensku levnější starline, tak ta je prý velká že mi tam nevleze (přitom mám pocit že tu jsem tam i měl). Bojim se jestli mě jen nenatahují, potřebuju odjet a už mě napadlo objednat si jí raději sám znetu a dovezt jim to. Ale potřebuju poradit, jaký tip, případně konkrétně jakou z obchodu tam dát? Budu vděčný za všechny rady i odkazy na eshopy...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.