Přejít na obsah

spojka

jarysek

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...

Ahoj, stala se mi nemilá věc že mi na dovolené na slovensku odešla spojka. Mám Octu I 1.8T 110kW, rok 99. V servise mi řekli, že mám nějakou atipickou spojku, že je malinká uvnitř setrvačníku a že takovou ani neumějí sehnat, tak že jí musí objednat z čech. Navíc za výměnu chtějí 100 éček. V čechách jsem to měl v pohodě před pár lety měněné za 4000,- komplet, z toho práce necelá tisícovka. Chtěl jsem se zeptat, nevíte jaká spojka mi tam patří, případně nějaké alternativy? Nabídli mi z čech spojku valeo za 160eur, ale to mi přijde nějak málo. Našel jsme jí jen dráž, tak mi to přijde nějaké podezřelé. A co našli tady na slovensku levnější starline, tak ta je prý velká že mi tam nevleze (přitom mám pocit že tu jsem tam i měl). Bojim se jestli mě jen nenatahují, potřebuju odjet a už mě napadlo objednat si jí raději sám znetu a dovezt jim to. Ale potřebuju poradit, jaký tip, případně konkrétně jakou z obchodu tam dát? Budu vděčný za všechny rady i odkazy na eshopy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...