emf Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 (editace) Zdravim ....na moji octavii nespina kompresor klimy...prohlidl sem pojistky (ty co jsou zboku palubovky) a obe ok.....kontrola tlaku ok.....pak sem merakem zjistil ze na kompresoru po zapnuti nemam 12V ...poradi nekdo kde se muzu jeste kouknout,konektor nad starterem je ok vycisten a prostriknut Kontaktolem a konektor zespoda na kompresoru taktez.Snad uz jen rele (akorat nevim kde a ktere to je)......fakt nevim diky za rady Editováno: 20. Březen 2010, autor: emf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Mám ten samej problem,na cívku mi jde jen 8 voltu a kompresor nespíná.Přived jsem na něj 12 volt s baterie a cvakl jako blázen.Tipuju to na krabičku pod baterkou.V pondělí to snad budu vědět přesně tak písnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.