Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

sháním originál středy do alu kol - průměr 60mm, všude jsou jen 56mm. Nemůžu je vůbec nikde sehnat, vyrábí se vůbec? Díky.

pokud zustala aspoň jedna krytka mělo byna ní být číslo a nebo podle čísla na elektronu (jestli je to skutečně origo disk)

• Autor

Origo disk to bohužel není, krytku nemám žádnou (přes noc očesaný), jediná informace je téch 60mm průměr. Ale určitě se musí někde vyrábět když tam před tím byly (mám je z druhý ruky).

tak to sháněj u výrobce nebo prodejce těch disků, protože krytky na origo maji myslim jen jednotnej rozměr

• Autor

Tak jít za výrobcem se žádostí o 60mm pokličky škoda asi nemůžu :) Ty originál jsem našel v rozměru 56mm a 68mm, 60 ale ne. Je mi to divný když jsem je tam před tím měl, kupoval jsem je asi před 3mi roky a vozil jsem si je až do teď, než mi je nějaký debilní individuum očesalo. Asi to budu muset vyřešit buď koupí těch 56mm a výrobou vložky nebo noname prázdný + nálepka. Ach jo :(

• 7 měsíců později...

Tiez sa pridavam. Mam zimne disky Dezent a puklicky 60mm. Nalepky Skoda sa mi z nich po 3 mesiacoch odlepili... :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.