bromik Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Ako vyberiem orginal radio. Mam to kazetove a blbne mi sem tam trocha. Same sa stisuje a naopak ako keby bolo zle spojene s kablom alebo co.Tak ho chcem vybrat a pozriet to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Dela mi to sem tam taky - mam ale SYMPHONY - ale kabelama to neni... uz jsem to nekolikrat zkousel... Jinak na vyndani pouzivam trochu upraveny plisek od SONY radia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Hele já ho vyndal tak, že odkrytuješ postanní lištičky vedle rádia a vyšroubuješ držák nápojů případně jeho záslepku a pomocí dvou malých inbusů nebo něceho ve tvaru písmene L vycvakneš takový západky co jsou v úrovni šterbin pro vyndavací přípravek. Nejlepší by bylo když by ti někdo tahal za rádio a ty jsi vycvakával příchytky, ale už jsem ho tak párkrát vyndaval jako tip pro zloděje nic moc už vidím jak dva hnědouši leží ve vymlácenym okénku a inbusama vyndavaj rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 vetsinou maji originalni radia z predni strany dirky (ruznych tvaru) a tam strcis odpovidajiciho tvaru a delky nastroj a pak jde radio vytahnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.