Publikováno Březen 21, 201015 r Neví někdo jak moc složitý je tento úkon? Myslím že drží jen na 2 šroubech + táhlo k naklápění lopatek. Dělal to už někdo? Díky za radu Vláďa
Březen 24, 201015 r Autor Zkusim to napojit k PC a kámoš mi říkal že to může být i ten ventil N75 pač my to nechodí do nouzáku pořát a pak až bych zkusil sundat tu regulaci, ale jinak děkuji za pomac Vláďa
Březen 24, 201015 r Ty regulace jsou zrádne. Někdy drhnou jen občas, nebo jen studené a také jen za tepla. Nejlepší je sundat tu baňku a zahýbat, musí jít velmi zlehka.
Březen 24, 201015 r Autor A myslíš že to pude dobře dolu? Hlavně sem zvědav na tu segrovku a jak jí sundam, přístup asi nic moc není když jsem na to koukal.
Březen 26, 201015 r Autor Ttak jsem automechanik, ale nikdy jsem to nedělal, spíš jen benzínové motory :-) já se jen bojim, aby sem ty šrouby nežvejknul nebo něco takového a asi ze spoda se tam dostanu nejlípe ne?
Březen 28, 201015 r Autor Nějak extra jsem se po tom ještě nepídil ale jednu matku ujsem viděl co to drží a ségrovku taky, jakmile mi to připojí na PC a budeto tou regulací tak jí jdu sundat a zkusit, rozhýbat :-) je pak na to nějakej fífl aby zase nezarezla? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.