Jirka. Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Ahoj, koupil jsem fabii s jedním airbagem, měla vystřelený elektrický pásy, po načtení vagem vypíše chybu jednotka vadná(je to jednotka ze serie z roku 2000 která se po načtení vagem zničí) tak jsem sehnal jinou jednotku ale je na dva airbagy, tak chci dát místo spolujezdce odpůrek, ve schématu jsem našel že spolujezdec je na pin 31 a 32, ale nevim jakou hodnotu tam dát. Poradí mi někdo? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 10 alebo 12 Ohmov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Nebude jednodušší ji překódovat na 1 bag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterLV Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 2,2 ohmov teraz som to robil pred tyzdnom mal som tam 3,3 ohmovy a s casu nacas vyhadzovalo chybu "odpor prilis vysoky" tusim ze sa to pripaja na zlty a hnedy kabel ak sa dobre pamatam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.