Publikováno Březen 22, 201015 r Přestaly mi svítit na RS levé parkovačky, v předu i v zadu, pojistka je ok a žárovky taky ok. Nemáte někdo schéma zapojení, nebo nevíte kde hledat chybu?
Březen 22, 201015 r poistku odmeraj, urcite je to v nej. nestaci to pozriet vizualne, bud ju odmeraj alebo nahrad.
Březen 22, 201015 r Autor pojistka vyměněna, vyzkoušena na prave straně kde funguje jak má, ale leva strana nesvítí. je tam někde krpa za pojistkou. nemáte to schéma, někdo? z pojistky do vede do relátka, nebo kam??
Duben 2, 201015 r Také mi zhasla levá strana, vyměnil jsem vypínač a už to zas funguje. Zkus páčku (levou směrovku) bez zapalování, jestli svítí, bude to vypínačem.
Červenec 28, 201015 r Také mi zhasla levá strana, vyměnil jsem vypínač a už to zas funguje. Zkus páčku (levou směrovku) bez zapalování, jestli svítí, bude to vypínačem. Překontroluj konektory . Před týdnem stejné - opraveno v servisu
Červen 22, 201213 r Ahoj, mám problém s Fabii od ženy. Nesvítí jí levé přední a ani levé zadní obrysové světlo. Co jsem zjistil, je, že nepřichází napětí do pojistky (34). Předpokládal jsem, že je tam nějaké relé, ale to jsem ani v návodech nenašel. Prosím za nakopnutí co mám kde hledat :-) Jedná se o Fabii Combi 1,9 TDi RV 2006. Děkuji :-) Jirka
Červen 22, 201213 r A zo spínača svetiel napätie na obrysky ide? Obrysky nie sú spínané cez žiadne relátko, ani dokonca stretávacie ani diaľkové svetlá. Zvykne odpáliť kontakty na tom spínači.
Listopad 28, 201212 r Na FI 1.4 44 kW mi přestala svítit levá parkovačka, ale jen přední. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Červený drát není prostupný, jen ať nenatáhnu drát a pak někdo napíše že je to jen nějaká blbost, děkují.
Listopad 28, 201212 r Ha Ha že si mi neřekl ať tam dám svíčku. Já jen jestli to někomu třeba neudělal nějaký studený spoj. Upraveno Listopad 28, 201212 r od VAG BoBo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.