Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Přestaly mi svítit na RS levé parkovačky, v předu i v zadu, pojistka je ok a žárovky taky ok. Nemáte někdo schéma zapojení, nebo nevíte kde hledat chybu?

Vloženo

pojistka vyměněna, vyzkoušena na prave straně kde funguje jak má, ale leva strana nesvítí. je tam někde krpa za pojistkou. nemáte to schéma, někdo? z pojistky do vede do relátka, nebo kam??

• o 2 týdny později...
Vloženo

Také mi zhasla levá strana, vyměnil jsem vypínač a už to zas funguje.

Zkus páčku (levou směrovku) bez zapalování, jestli svítí, bude to vypínačem.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Také mi zhasla levá strana, vyměnil jsem vypínač a už to zas funguje.

Zkus páčku (levou směrovku) bez zapalování, jestli svítí, bude to vypínačem.

Překontroluj konektory . Před týdnem stejné - opraveno v servisu

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj,

mám problém s Fabii od ženy.

Nesvítí jí levé přední a ani levé zadní obrysové světlo. Co jsem zjistil, je, že nepřichází napětí do pojistky (34). Předpokládal jsem, že je tam nějaké relé, ale to jsem ani v návodech nenašel. Prosím za nakopnutí co mám kde hledat :-)

Jedná se o Fabii Combi 1,9 TDi RV 2006.

Děkuji :-)

Jirka

Vloženo

A zo spínača svetiel napätie na obrysky ide? Obrysky nie sú spínané cez žiadne relátko, ani dokonca stretávacie ani diaľkové svetlá. Zvykne odpáliť kontakty na tom spínači.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Na FI 1.4 44 kW mi přestala svítit levá parkovačka, ale jen přední. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Červený drát není prostupný, jen ať nenatáhnu drát a pak někdo napíše že je to jen nějaká blbost, děkují.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...