PetrKV Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Uz nejakou dobu se mi po rozsviceni xenony nenastavi a sviti kousek pred auto.Stava se to tak 50/50.Cidla naklonu u naprav mam v poradku.Vypada ze zlobi motorek na nastavovani.Nasel jsem nejaky pod cislem 3U0 941 295.Nevim jestli je to to spravne a jestli patri ke xenonum.A hlavne bych se chtel zeptat,zda jsou tam dva,nebo jen jeden? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Máš asi stejnou závadu jakou jsem měl já. Světla se mě neštelovaly a na maxidotu mě pípalo: SVĚTLA ZÁVADA. Napíchni to na VAG a jestli ti to napíše závadu,buzení pravého/levého servomotoru,tak kup toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3u0941295-motorek-nastaveni-sklonu-svetel-superb.html V jednom světlometu je jeden kus. Pasuje do levýho i pravýho světla a výměnu zvládneš sám,taky sem to dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 23. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Máš asi stejnou závadu jakou jsem měl já. Světla se mě neštelovaly a na maxidotu mě pípalo: SVĚTLA ZÁVADA. Napíchni to na VAG a jestli ti to napíše závadu,buzení pravého/levého servomotoru,tak kup toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3u0941295-motorek-nastaveni-sklonu-svetel-superb.html V jednom světlometu je jeden kus. Pasuje do levýho i pravýho světla a výměnu zvládneš sám,taky sem to dal. Tak ted jsi nejsem vubec jisty,na maxidotu zadna hlaska nikdy neni.A Vag take nic.Nevim zda to je tim,ze to je jen nekdy..Zatim jsem zkousel menit jen ty cidla u naprav a beze zmen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 delaji to motorky na nastaveni vysky xenonu u me to delalo taky.cena cca 1200kč za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 delaji to motorky na nastaveni vysky xenonu u me to delalo taky.cena cca 1200kč za kus Taky si to myslim,jen to nechci koupit zbytecne.Vcera,kdyz jsem vecer parkoval cumakem ke zdi,bylo po zapnuti svetel zrovna videt,ze se vyska nastavovala jen u jednoho.Tak koupim asi jeden a zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 nu tak ty motorkyzkus prehodit mezi sebou a hned uvidis jestli to dela ten moturek ale mel sem to same a navic vymenil jsem jeden a ok a po pul roce odesel 2hej tak bych menil oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 19. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Tak byl to ten motorek,vymenil jsem zatim jeden u svetla,ktere zustavalo svitit obcas do zeme.Ted je to ok.Jinak zadnou zavadu na Vagu ani v autena maxidotu to nehlasilo. Jínak jsem tam dal i jednu novou vybojku D2S zkusil jsem nejakou levnou na Xenon cz a zatim sviti super tak uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Refresko Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Ahojte aj ja mam problem so svetlami [xenony, superb 2002], svieti mi kontrolka chyba svetiel ... prejav chyby: nastartujem zapnu sa svetla vidim ze sa snazia sklonit 2 sekundy je pocut taky hrubsi zvuk ako by sa motorceky trapili a svetla sa vratia spat a na maxidote mi vypise chybu svetiel ... po napojeni na diagnostiku mi vyhodi chybu ze svetla neboli kalibrovane a pri vymazani tejto chyby sa opakuje situacia po nastartovani a chyba sa objavi opat... avsak ked pomoocu diagnostiky dam otestovat sklony tak sa aj sklonia aj zdvihnu aj daju do roviny ale to je vsetko chyba ostava ... neviete mi poradit ako by sa dali nakalibrovat ? Vopred velmi pekne dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Nema nahodou niekto tento motorcek? Hella 734 857-03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 Mam taku otazku. Mam automaticke rozsvecovanie a pri kupe mi po zapnuti svetiel zacali svietit do zeme a potom sa nastavili na normalnu polohu. Po vymeneni motorceka mi to uz nerobi. Vo VAGU mi nepise ziadny problem aj akcne cleny motorceka mi pekne naklopia dole aj hore iba problem jeden v zadnom cidle napravy ma asi okolo 1,63 V a ma mat od 1,80 ci jako proste ma menet ako ma mat? Viete mi poradit v com bude problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Chce to upravit držák zadního snímače. Prostě udělat oválný díry a potom si to naladit dle potřeby. Teď jsem to dělal. Ještě mě napadlo koupit držák pro sportovní podvozek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conte4ever Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 DObrý večer všem, měl bych podobný dotaz mě ty xenony po nastartování neudělají vůbec nic myslíte, že to bude spíš v těch čidlech nebo to bude tím motorkem ? děkuji moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21karlos Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 zdarec mam xenony a automatické naklapění světel.po nastartování se světla ani nehnou ...svítím do země na vagu to píše vnitřní řídící modul chyba paměti..... to jsem faaakt mimo prosím o radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 (editace) zdarec mam xenony a automatické naklapění světel.po nastartování se světla ani nehnou ...svítím do země na vagu to píše vnitřní řídící modul chyba paměti..... to jsem faaakt mimo prosím o radu... Nejspíše mas zhrouceny soft v jednotce lwr která řídí dynamické naklápění. Editováno: 10. Červenec 2014, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Umm.. Tak jsem včera zjistil, že se mi přestali nastavovat světla. Jen se mi rozsvítí, ale už nesjedou a nenastaví správnou polohu a tak také svítím do země. Maxidot nic a očividně ho to ani netrápí. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Zdravím nechci zakládat nové téma jelikož je to stejná závada akorát jsem jsem nenašel jak ji vyřešit. Jak je známo světla svíti do země napojil jsem to na VAG hodilo mi to chyby: 2 závad nalezeno. 01539 - svetlomety nejsou serizeny 35-00 - -65535 - ridici jednotka: chyba v pameti 00-00 - - Když chybu smažu tak se mi tam v momentě ukáže znovu. Pak jsem zkoušel další měření: 12.04 V napajeci napeti (svorka 15) 0 spinac svetel stav 0.0 km/h rychlost vozu 0.00 akcelerace 2.44 V Napeti uroven snimac predni 1.54 V Napeti uroven snimac zadni 105.2 % ovladac Motor aktivovani 61.44 s cas konstanta Dle toho jsem usoudil, že je špatný zadní snímač koupil jsem vyměnil a chyba ani tak nezmizela. Má otázka zni zda už se s tím někdo setkal. Připomínám, že když rozsvítím světla hodí to ještě chybu něco s motorkem světla, ale ta jde smazat a už se neukáže. Takže teď nevím co mám shánět dál zda novou jednotku nebo motorky do světel či úplně něco jiného. Momentálně mam jednotku na řízeni sklonu světel odpojenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Nikdo nic ? :-( mě se to nechce vest do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Koukni zda neni zoxidovana Řídící jednotka v kufru. A taky rada vyhniva svorka na A sloupku u spolujedce staci blby dotek a vyhodi to chybu i když žádna třeba není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Řídící jednotka zoxidovana nebyla ještě ji mužů zkusit prostriknout kontoxem. A na tom A sloupku to je priblizně kde ? Supa jsem ještě ne rozebíral a netuším v kterých místech se svorka nachází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Hned pod kaslikem spolujezdce na strane jak jsou panty vidis plastovej kryt drzi na jednom sroubku je pod kulatou zaslepkou a pak jen vytrhnout ven.Uvidis drzak s plno svorkovnicemi a mela by to byt cerna svorkovnice Odkaz kdyz jsem to resil ja http://forum.skodahome.cz/topic/129126-vag-nelze-spojit-s-%C5%99j-%C4%8D-55-regulace-sklonu-sv%C4%9Btel/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Tak svorkovnici jsem našel lehce zoxidovana byla prostrikl jsem jaj tu černou tak i tu v kufru hodil jsem to na VAG a chyba stále stejný. Jak budu mit čas tak to proměřim a ještě si pročtu to tvé vlákno. Akorát teď budu cca týden jezdit jiným autem takže to chvilku potrvá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Zdravím tak vyřešeno odkaz jsem si pročetl vše ok, ale nakonec jsem vytáhl řidici jednotku a ta je špatná už se mi podařilo sehnat zánovní tak doufám, že to vydrží. Jinak nová co jsem se ptal stojí cca 7 tisíc což je docela ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Zdrvíčko Mam dotaz Xenony se mi ani nehnou, ani jeden. Píchnul jsem to na diagnostiku a ta vyplivla tohle: VAG-COM verze: Release 409.1-S Číslo dílu: 4Z7 907 357 Díl a/nebo verze: dynamische LWR D09 Kódování: 00005 Číslo dílny: WSC 73430 Nalezena 1 chyba: 01539 - Headlights Not Adjusted 35-00 - - VIS píše že to je čidlo sklonu světel. Bohužel nemam ponětí co to je a kde to je ? Byl by někdo ochoten mi poradit co s tím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Zdarec řídící jednotka je v kufru pod tapecem v levo to najdeš raz dva :-) a čidla jsou: přední je u levého kola když jej sundaš tak ho najdeš podle plastovych táhel možná jde vidět i když vytočíš kola a zadní je pod plastem co kryje zadní nápravu a je umístěny v levo tež uvidíš dle plastového táhla to poznáš jak nic tež jsem měl podobny problém a bohužel to byla řidící jednotka. Tak hodně štěstí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 hmmm To je pěkný Ale jak poznám co je v háji ??? Nebo prostě musím vyměňovat a zkoušet co to je ?? Ještě takový hloupý dotaz. ten snímač jak je na přední nápravě tak jsem ho jen tak vymontoval abych zjistil jak je na tom a otáčí se jenom ta umělohmotná packa na té hřídelce co z něj vede. takže ta tyčka která vede dovnitř stojí. To nebude asi úplně dobře co ? Nebo jestli to funguje na principu kapacitního snímače který snímá polohu té umělé packy ? Ale o tom pochybuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.