Ladislav8 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Je tu někdo z ústeckého kraje, kdo by mě vyměnil v OII r.v.2004 gateway, koupil jsem novou 1K0907530S a naprogramoval tak, aby mi ukazoval climatronic na navigaci columbus? Dík za všechny užitečné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 a ty máš namontovaný FL Climatronic, máš správný firmware v columbovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav8 Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 face climatronic tam mám, ale dál už nevim nic, jsem na to moc velká lama, proto bych chtěl, aby mi na to někdo kouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 snad Ti tu poradí ale děláš v tom zmatek tohle vlákno je pro jedničkovou (Tour)Octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.