Josh123456 Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Mám takový problém respektive na OII RS 2.0 TFSI svítí kontrolka EPC (závada výkonu motoru) a v paměti závad je napsáno: 001537 - řídící jednotka: chyba kotrolního součtu paměti P0601 - 001 - horni mezní hodnota překročena - Kontrolka závad ZAP + Freeze frame a to je vše. Nevíte někdo, jestli je to jednotkou nebo je problém někde jinde? Nesetkal se s tímto někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Jsou 2 možnosti...nepovedený čip(od toho kdo to upravoval chtěj řešení - jinak do servisu a doufat, že je update pro tvojí jednotku) nebo špatná jednotka(zase bych jako první krok zkusil zjistit zda není novější firmware). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josh123456 Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) Dobře, zkusim se poohlídnout po novém firmware. Děkuji za info. Čiplé to neni a ani to nikdo nezkoušel čipovat, ale snad bude jiný firmware k dispozici. Editováno: 28. Březen 2010, autor: Josh123456 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalOII Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 ...ahoj, tak já mám úplně stejný problém, už někdo na něco přišel? Mám takový problém respektive na OII RS 2.0 TFSI svítí kontrolka EPC (závada výkonu motoru) a v paměti závad je napsáno: 001537 - řídící jednotka: chyba kotrolního součtu paměti P0601 - 001 - horni mezní hodnota překročena - Kontrolka závad ZAP + Freeze frame a to je vše. Nevíte někdo, jestli je to jednotkou nebo je problém někde jinde? Nesetkal se s tímto někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josh123456 Vloženo 4. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 No nejspíš nikdo na nic nepřišel až na to, že je fakt v háji ř.j. motoru, takže docela průser. Tyhle jednotky jsou fakt nějaký divný a průserový... Jiný firmware nejspíš neni a hlavně je chyba nejspíš v elektronice, než ve firmware, ale nemám možnost to zkoušet osciloskopem ani to nějak testovat, takže víc říct nemohu a majitel si to bude nějak řešit sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.