Publikováno Březen 25, 201015 r Mám takový problém respektive na OII RS 2.0 TFSI svítí kontrolka EPC (závada výkonu motoru) a v paměti závad je napsáno: 001537 - řídící jednotka: chyba kotrolního součtu paměti P0601 - 001 - horni mezní hodnota překročena - Kontrolka závad ZAP + Freeze frame a to je vše. Nevíte někdo, jestli je to jednotkou nebo je problém někde jinde? Nesetkal se s tímto někdo?
Březen 27, 201015 r Jsou 2 možnosti...nepovedený čip(od toho kdo to upravoval chtěj řešení - jinak do servisu a doufat, že je update pro tvojí jednotku) nebo špatná jednotka(zase bych jako první krok zkusil zjistit zda není novější firmware).
Březen 28, 201015 r Autor Dobře, zkusim se poohlídnout po novém firmware. Děkuji za info. Čiplé to neni a ani to nikdo nezkoušel čipovat, ale snad bude jiný firmware k dispozici. Upraveno Březen 28, 201015 r od Josh123456
Duben 2, 201015 r ...ahoj, tak já mám úplně stejný problém, už někdo na něco přišel? Mám takový problém respektive na OII RS 2.0 TFSI svítí kontrolka EPC (závada výkonu motoru) a v paměti závad je napsáno: 001537 - řídící jednotka: chyba kotrolního součtu paměti P0601 - 001 - horni mezní hodnota překročena - Kontrolka závad ZAP + Freeze frame a to je vše. Nevíte někdo, jestli je to jednotkou nebo je problém někde jinde? Nesetkal se s tímto někdo?
Duben 4, 201015 r Autor No nejspíš nikdo na nic nepřišel až na to, že je fakt v háji ř.j. motoru, takže docela průser. Tyhle jednotky jsou fakt nějaký divný a průserový... Jiný firmware nejspíš neni a hlavně je chyba nejspíš v elektronice, než ve firmware, ale nemám možnost to zkoušet osciloskopem ani to nějak testovat, takže víc říct nemohu a majitel si to bude nějak řešit sám...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.