vilis1 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Dobrý den prosil bych o radu ,přestala mi ukazovat ručička teploty vody ,ale myslím si že to termostat není byl měněn pred rokem když zapnu klíček tak se zvedne na 50 a již nereaguje v motoru u termostatu jsou nejaje 2 čidla muže to byt v tomhle ,no žádám prosím jak mám postupovat děkuji z apřípadné rady. SKODA OCTAVIA 1,6MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conroe Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Dobrý den prosil bych o radu ,přestala mi ukazovat ručička teploty vody ,ale myslím si že to termostat není byl měněn pred rokem když zapnu klíček tak se zvedne na 50 a již nereaguje v motoru u termostatu jsou nejaje 2 čidla muže to byt v tomhle ,no žádám prosím jak mám postupovat děkuji z apřípadné rady. SKODA OCTAVIA 1,6MPI A jaký typ motoru? 55 kW nebo 75kW? já měl to samý na 75 kW. výměna zelené čidlo teploty a pak už vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.