Cjoctavian Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Existuje nejaky sposob ako to zamaskovat/ osetrit - okrem prelakovania celej sady diskov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Taky me zajima , mam liznute atria ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Existujú firmy, čo sa tomuto venujú. Obvykle sa celý disk opieskuje, oparavia sa nerovnosti a potom ho nalakujú. A vyzerá ako nový. Či vedia opraviť len nejaké konklrétne miesto neviem, chcelo by sa na to opýtať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Snad vedia utrafit odtien a hrubku zrna metalizy k zvysnym diskom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 robi sa aj oprava len casti diskov, v nemecku som to videl nazivo ako to robili priamo z auta, maju na to specialne dodavkove auto, je v nom komplet vybavenie, male zastreky sa robia pomocou airbrush lakovania... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Panove tak sem se mrkl na youtube pac je to misto s neprebernym mnozstvim dulezitych infor a hned prvni odkaz je ten co by nas mohl zajimat, cucel sem jak to pekne zpravil a neni to vubec poznat, divim se ze neni pozdnat ani zastrik asi se to da jeste prelestit jak to zaschne a je to urco k nepoznani. Jen splasit ty ingredience ale to nebude tak slozity rekl bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 dost narocne na material... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binbov Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) http://www.innotec.cz/index.php Otázkou je cena??? Editováno: 5. Duben 2010, autor: binbov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binbov Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Tak jsem tu zas.Cena celé opravné sady v kufříku je 4100,-kč bez 20%dph.Sada se dá koupit i samostatně.Oprava chodníkového lišeje příjde cca na 250kč za 5-10 cm rýhy.Koupit jsi to může každý,prý v prodejně možno ukázky+montážní postup.Dále jsem se ptal,jestli je možnost někoho kontaktovat-nějakého soukromníčka v Praze popřípadě firmu,ale zatím nic takového tu není-pouze sámo domo sám.Další informace neprodleně zdělím,čekám na ceník komponentů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Znam lidi co to překytovali karosařskmym tmelem, zabrousily, nastrikali a nikdo nic nepoznal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 to mi uz tiez napadlo Ale ako utrafim tu metalizu - ta na diskoch Skoda ma dost hrube zrno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) Jednou jsem psal do škodovky dotaz na číslo barvy na alu a odpověděli mi že číslo není protože jim je dodavatel dodává nalokovaný ale škoda servisy si prý poradí (v lakovně), otec si nechal opravit poškozený disk a lakovali ho třikrát než trochu chytli odstín a hrubost ale stejně byl jiný ale na autě to nebylo poznat. Editováno: 10. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 tak aj tento disk mi poskrabal otec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) Co ja vim tak kolca pro Skodu dela Hayes Lemmerz alukola na Nove Huti v Ostrave tak snad tam?? Ale japak je zkontaktovat to netusim???? Jkdyz ted me napadlo ze bych to mohl zjisti. Mam od nich kola primo z fabriky kolega z prace hraje fotbalek z nejakym pracantem.,tak to muzu zkusit? Editováno: 7. Duben 2010, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Konkretne moje Pallasy vyraba ATS, na Superb vyraba vacsinou Ronal alebo Borbet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Moje RS disky vyrobili Suoftec Hungary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.