Přejít na obsah

Skrabance na diskoch


Cjoctavian

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

 Panove tak sem se mrkl na youtube pac je to misto s neprebernym mnozstvim dulezitych infor a hned prvni odkaz je ten co by nas mohl zajimat, cucel sem jak to pekne zpravil a neni to vubec poznat, divim se ze neni pozdnat ani zastrik asi se to da jeste prelestit jak to zaschne a je to urco k nepoznani.

Jen splasit ty ingredience ale to nebude tak slozity rekl bych.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem tu zas.Cena celé opravné sady v kufříku je 4100,-kč bez 20%dph.Sada se dá koupit i samostatně.Oprava chodníkového lišeje příjde cca na 250kč za 5-10 cm rýhy.Koupit jsi to může každý,prý v prodejně možno ukázky+montážní postup.Dále jsem se ptal,jestli je možnost někoho kontaktovat-nějakého soukromníčka v Praze popřípadě firmu,ale zatím nic takového tu není-pouze sámo domo sám.Další informace neprodleně zdělím,čekám na ceník komponentů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou jsem psal do škodovky dotaz na číslo barvy na alu a odpověděli mi že číslo není protože jim je dodavatel dodává nalokovaný ale škoda servisy si prý poradí (v lakovně), otec si nechal opravit poškozený disk a lakovali ho třikrát než trochu chytli odstín a hrubost ale stejně byl jiný ale na autě to nebylo poznat.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co ja vim tak kolca pro Skodu dela Hayes Lemmerz alukola na Nove Huti v Ostrave tak snad tam?? Ale japak je zkontaktovat to netusim???? Jkdyz ted me napadlo ze bych to mohl zjisti. Mam od nich kola primo z fabriky :prc: kolega z prace hraje fotbalek z nejakym pracantem.,tak to muzu zkusit?

Editováno: , autor: Jay Kay
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...