Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Existuje nejaky sposob ako to zamaskovat/ osetrit - okrem prelakovania celej sady diskov? :help:

post-10844-1269600262,8582_thumb.jpg

post-10844-1269600267,8562_thumb.jpg

Taky me zajima , mam liznute atria :((

Existujú firmy, čo sa tomuto venujú. Obvykle sa celý disk opieskuje, oparavia sa nerovnosti a potom ho nalakujú. A vyzerá ako nový. Či vedia opraviť len nejaké konklrétne miesto neviem, chcelo by sa na to opýtať.

• Autor

Snad vedia utrafit odtien a hrubku zrna metalizy k zvysnym diskom :)

robi sa aj oprava len casti diskov, v nemecku som to videl nazivo ako to robili priamo z auta, maju na to specialne dodavkove auto, je v nom komplet vybavenie, male zastreky sa robia pomocou airbrush lakovania...

• 2 týdny později...

Panove tak sem se mrkl na youtube pac je to misto s neprebernym mnozstvim dulezitych infor a hned prvni odkaz je ten co by nas mohl zajimat, cucel sem jak to pekne zpravil a neni to vubec poznat, divim se ze neni pozdnat ani zastrik asi se to da jeste prelestit jak to zaschne a je to urco k nepoznani.

Jen splasit ty ingredience ale to nebude tak slozity rekl bych.

• Autor

dost narocne na material... :)

Tak jsem tu zas.Cena celé opravné sady v kufříku je 4100,-kč bez 20%dph.Sada se dá koupit i samostatně.Oprava chodníkového lišeje příjde cca na 250kč za 5-10 cm rýhy.Koupit jsi to může každý,prý v prodejně možno ukázky+montážní postup.Dále jsem se ptal,jestli je možnost někoho kontaktovat-nějakého soukromníčka v Praze popřípadě firmu,ale zatím nic takového tu není-pouze sámo domo sám.Další informace neprodleně zdělím,čekám na ceník komponentů.

Znam lidi co to překytovali karosařskmym tmelem, zabrousily, nastrikali a nikdo nic nepoznal...

• Autor

to mi uz tiez napadlo :) Ale ako utrafim tu metalizu - ta na diskoch Skoda ma dost hrube zrno...

Jednou jsem psal do škodovky dotaz na číslo barvy na alu a odpověděli mi že číslo není protože jim je dodavatel dodává nalokovaný ale škoda servisy si prý poradí (v lakovně), otec si nechal opravit poškozený disk a lakovali ho třikrát než trochu chytli odstín a hrubost ale stejně byl jiný ale na autě to nebylo poznat.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• Autor

tak aj tento disk mi poskrabal otec lol

Co ja vim tak kolca pro Skodu dela Hayes Lemmerz alukola na Nove Huti v Ostrave tak snad tam?? Ale japak je zkontaktovat to netusim???? Jkdyz ted me napadlo ze bych to mohl zjisti. Mam od nich kola primo z fabriky :prc: kolega z prace hraje fotbalek z nejakym pracantem.,tak to muzu zkusit?

Upraveno od Jay Kay

• Autor

Konkretne moje Pallasy vyraba ATS, na Superb vyraba vacsinou Ronal alebo Borbet...

Moje RS disky vyrobili Suoftec Hungary.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.