elmarees Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 (editace) Takze xenony jdou z auta. Kupuju nove obyc svetla. Nebudu se ted zatezovat manualnim naklapenim. A tak me zajima, jestli tam pasuje konektor z tech xenonu??? Nebo se bude muset predelavat cela kabelaz? Aby to spon ze zacatku svitilo... Jinak, kdyby mel nekdo zajem, pocitam stare xenony prodam tak za 2000,- (jedna strana nesviti - asi modul zapalovani a chtelo by to poradne vycistit at neco vydite ) A jeste mam uplne novou RJ. Editováno: 27. Březen 2010, autor: elmarees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 27. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 (editace) jo jo, uz jsem nasel i zapojeni tech konektoru (z skodaoctavia.cz), ale bez barev kabelu. Snad to nejaky schopny mechanik zvladne. Az to budu mit predelane (cca pristi tyden), tak dam podrobnejsi foto. Ty svetla maji takove male popraskane carecky (nevim jestli to pujde da do cajku) od 2000 facelift 1. parkovačka - šedo/černá 2. dálkovy - bílo/černá 3. mlhovka - šedo/žlutá 4. zem - hnědá 5. potkávací - žluto/černá 6. motorek - zem - hnědá 7. motorek - hnědo/bílá 8. motorek - žlutá a xenony 1. +12V - černo/bílá pojistka S2 2. K-vedení - šedo/bílá obě lampy (já zapojuji do ABS je tam taky) 3. parkovačka - šedo/černá 4. mlhovka - šedo/žlutá 5. dálková - bílo/černá 6. potkávací - žluto/černá 7. zem - hnědá 8. zem - hnědá 9. ř.j. ABS - zeleno/bílá Mark 20 - T25a/12, Mark 60 - T43a/10 10.--- 11.palubní přístroje - fialovo modrá (pokud nemáte jednotku na kontrolu světel tak nefunguje 12.druhý světlomet, propojit obě lampy kablíkem na levém světle 4 pin. konektor (na čidla) 1. +5V - černá 2. zadní signál - modrá 3. přední signál - červená 4. zem - hnědá svítit budou i bez +12V Editováno: 28. Březen 2010, autor: elmarees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 barvy kabelu tam mas prece napsany, staci ti znat jakou ma barvu u xenonu a ten dat z prislusnyho piny na pin v novem konektoru na tohle staci jen vypichovak a svetla budou svitit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) no ja jsem ocas .... uz jsem to upravil . Ty konektory se daji koupit ve skodovce ? Editováno: 28. Březen 2010, autor: elmarees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 urcite daji, taky je urcite sezenes na vrakaci (levneji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 29. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Takze jsem sehnal schopneho auto-mechanika z Krnova. Ale bude to az pristi tyden...urcite mi zustanou ty svetlomety a jedna uplne nova ridici jednotka. Zatim nikomu nic neslibuju, az pak to nafotim a dam sem. A s tema cidlama nevim... jedno je zlomene (to zadni) a u toho predniho si nejsem jisty funkcnosti...a jestli se mi to bude chtit vyndat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 (editace) mel bych o to zajem, v aute to je pak uz k nicemu, tak si zkus najit chvili (vyndat nejlip i s konektorem) edit: jeste me napadlo, at se ti koukne na zapojeni u prepinace (vypinace) svetel, u xenonu nezhasina vybojka s dalkovymi, u dvojvlaknovy zarovky zhasinat tlumena musi Editováno: 29. Březen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skoda Montenegro Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 (editace) Napisu to tady. No jsem koupil origo xenon hci ih namontovat misto tih hal. svetel obycenih. No co potrebuji aby to fungovalo....Jsem sel tady u nakyh mehaniku, ale oni nevi prd o tom...blbci tak nektery mi rekli ze potrebuju menit celou instalaci..bla bla bla..jsem na nervy uz.....jak tam dat ty xeno, ze ta instalace puvodni muze sustat a jenom tad ten konector...neebo co.. Diky Editováno: 9. Duben 2010, autor: Skoda Montenegro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 presne tak, puvodni instalace muze zustat, jen se prepoji u vypinace svetel, prepinuje konektor u svetel, doplni par dratu. pak musis vyresit naklapeni, bud upravit, aby sli naklapet puvodnim koleckem, nebo pridat cidla na obe napravy a udelat ostrik svetel abys je jen rozsvitil, tak staci prepinovat konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skoda Montenegro Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Mate negde shema jak to prepinovat, ja to nemuim, ale dam to nakem mehaniku........ Ale nasel jsem na e-bay naky konvetor, to pomuze? Stoji to 50 euro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 hod odkaz na ten ebay.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skoda Montenegro Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 http://cgi.ebay.de/NEU-Xenon-Scheinwerfer-Plug-Play-Adapter-Skoda-Octavia_W0QQitemZ200413685017QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item2ea9962519 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 (editace) mas DP? podle me je levnejsi prepinovat konektor, nez kupovat tohle prendej piny ze staryho konektoru do novyho, podle jejich funkce + dopln chybejici seznam pinu: od 2000 facelift 1. parkovačka - šedo/černá 2. dálkovy - bílo/černá 3. mlhovka - šedo/žlutá 4. zem - hnědá 5. potkávací - žluto/černá 6. motorek - zem - hnědá 7. motorek - hnědo/bílá 8. motorek - žlutá a xenony 1. +12V - černo/bílá pojistka S2 2. K-vedení - šedo/bílá obě lampy (já zapojuji do ABS je tam taky) 3. parkovačka - šedo/černá 4. mlhovka - šedo/žlutá 5. dálková - bílo/černá 6. potkávací - žluto/černá 7. zem - hnědá 8. zem - hnědá 9. ř.j. ABS - zeleno/bílá Mark 20 - T25a/12, Mark 60 - T43a/10 10.--- 11.palubní přístroje - fialovo modrá (pokud nemáte jednotku na kontrolu světel tak nefunguje 12.druhý světlomet, propojit obě lampy kablíkem na levém světle 4 pin. konektor (na čidla) 1. +5V - černá 2. zadní signál - modrá 3. přední signál - červená 4. zem - hnědá svítit budou i bez +12V Editováno: 13. Duben 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skoda Montenegro Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Pockej...jak doplnim....gde jih mam pripojit,, jako jedna strana jde na konektor....sory ale tomu moc nerozumim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 tohle je seznam co je v jakem konektoru na jakem pinu, takze vemes novy konektor ke xenonum a ze stareho pro halegen vyndas 1. pin, coz je parkovacka a ten do konektoru pro xenon zandas na 3. pozici takhle postupne vsechny, pak pridat chybejici... pokud netusis co tu pisu, tak to radeji nech nekoho udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 akorát když vytáhne z 1 a dá na 3 tak nedá protože je jinej PIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 svetla jseme zatim nedelal, tak bych nerad poradil zase neco spatne pripada mi porat lepsi nektery piny vymenit,nez tam davat tu divnou redukci z ebay piny koupit ve skodovce a nebo napr. ve stualarm.cz pokud do konektoru na xenon patri tyto: http://stualarm.cz/produkt/41016-pin-iso-konektoru-samice/ http://stualarm.cz/produkt/41018-pin-mini-iso-konektor-samice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skoda Montenegro Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 No problen je ten ze tady vubec nemuzu najit ten konktor od xenonu......nemzuzu najit ani za golf 4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mygell Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Dobrý den chci se zeptat, pořídil jsem O1 kde původně byly ve výbavě xenony a po nehodě původní majitel naistaloval halogeny. Nyní jsem si sehnal origo xenony. Podle kabelového svazku jsou vsechny kabely ok. Avšek se chci zeptat, zda takto zapojené svorkovnice jsou OK? mám to dobře zakreslené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skoda Montenegro Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Za nekolik dnu my maji prit konektory pro xenony, tak gdyz to spojim, jak se to potom udela s tim dalkovim, gdyz zapnu dalkova aby my nevypinalo xenony? Prosim at my negdo rekne, a napise musim jit do nakeho elektikara by my to udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patresss Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 mohol by som sa opytat....ci neviete kde zozeniem adapter zo 14 kolikovy na 10 kolikov dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.