Mischo77 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) Tak a ako teraz ? Mimo toho ze mi pri brzdeni tie moje brzdy piskaju (neviem ako to riešiť ) - azda čistiť ? ...mi začalo pískať od zadných brzdových bubnov .... ale nepíska pri brzdení, ale pri zatlačení brzdoveho pedálu. (ako keby mechanika roztlačania čelusti bola na "sucho" čo namazať ? alebo vyčistit ? predne brzdy asi rozobrat a vycistit ?!... fabia AZQ mr 04 BEZ ABS FS2 a bubny brzdova kvapalina nova,bubny boli teraz cistene.... a piska Editováno: 28. Březen 2010, autor: Luďa Stačí jedno téma. Není třeba duplicitní. Druhý sem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 moja skusenost je ze piska po cisteni. ustalo to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Tiež mám s tým problém. Začalo to po jarnom rozobratí a vyčistení bubnov. Mne to píska aj keď zatiahnem ručnú. Pri čistení som všetko poriadne vystriekal čističom na brzdy a všetky kĺby premazal teflónovou vazelínou. Vyzerá to že som na niečo zabudol. Budem to musieť ešte raz poriadne pozrieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 22. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 ano.. aj pri vytiahnuti resp. uvolneni rucnej brzdy to piska nieco treba este namazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.