Publikováno Březen 28, 201015 r Tak a ako teraz ? Mimo toho ze mi pri brzdeni tie moje brzdy piskaju (neviem ako to riešiť ) - azda čistiť ? ...mi začalo pískať od zadných brzdových bubnov .... ale nepíska pri brzdení, ale pri zatlačení brzdoveho pedálu. (ako keby mechanika roztlačania čelusti bola na "sucho" čo namazať ? alebo vyčistit ? predne brzdy asi rozobrat a vycistit ?!... fabia AZQ mr 04 BEZ ABS FS2 a bubny brzdova kvapalina nova,bubny boli teraz cistene.... a piska Upraveno Březen 28, 201015 r od Luďa Stačí jedno téma. Není třeba duplicitní. Druhý sem smazal.
Květen 22, 201015 r Tiež mám s tým problém. Začalo to po jarnom rozobratí a vyčistení bubnov. Mne to píska aj keď zatiahnem ručnú. Pri čistení som všetko poriadne vystriekal čističom na brzdy a všetky kĺby premazal teflónovou vazelínou. Vyzerá to že som na niečo zabudol. Budem to musieť ešte raz poriadne pozrieť.
Květen 22, 201015 r Autor ano.. aj pri vytiahnuti resp. uvolneni rucnej brzdy to piska nieco treba este namazat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.