Přejít na obsah

lambda

deny8

Doporučené příspěvky

AHA...DĚKUJU, TAKŽE ROZDÍLY JSOU JEN V KONEKTORECH? JINAK SAMOTNÁ TA LAMBDA JE JEDNO JAKÁ JE? PŘED ROKEM A PŮL JSEM JI MĚNIL,RESP.NECHÁVAL MĚNIT,TENKRÁT NAIVNĚ JSEM TAM NECHAL DÁT ORIGO DÍL A VYDRŽEL 40 TISÍCKM A JE V HAJZLU.TAKŽE TED TAM DÁM NEJLEVNĚJŠÍ VEZI CO JE MOŽNÁ,PROTOŽE JE TO STEJNĚ JEDNO A VYHODIT 3500,NEBO DÁT 800KČ JE UŽ VELKÝ ROZDÍL...

DÍKY MOC

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono kolikrát jen přeletovat dráty není nejlepší řešení , ale když už se konektor předělat musí , tak třeba bosch (ale určitě i další) má u svý univerz. tohle

vobr365.jpeg

letováním cinováním se může stát že sonda bude zkreslovat a lambda regulace bude rozhozená...jednou se mi to stalo, ale je to dávno tak bohužel nemám screen z diagnostiky

edit : sorry za tak velkej obrázek

Editováno: , autor: p!trs
Odkaz ke komentáři

JJ,máš pravdu,včera jsem se na to přeletování konektoru ptal a dozvěděl jsem se to přesně takhle: že dost pravděpodobně zkreslovat bude,takže mě jestě napadlo,když seženu takovou,co má stejný piny,ale jiný konektor,tak ji přepinovat...je tam pořád litr až patnácet finanční rozdíl:(, stejně nechápu,proč mi tahle co mám tak rychle odešla.....

Zajímavý je, že auto sice občas nejde za plynem a je zdechlejší než jindy (1,6 v automatu je už takhle zdechlina), ale spotřeba se nejen,že nezvedla,ale snad bych řekl že je i menší,nevím...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...