Publikováno Březen 29, 201015 r Zdravím všechny,poradíte mi někdo,která Lambda sonda je ta správná na 1,6,74 kW, 99rok, motor AKL??? Děkuji předem
Březen 29, 201015 r konektorem ani jedna tohle je tak na Felicii Octavie má jiný svorkovnice jedině přestřihnout a naletovat na puvodní
Březen 30, 201015 r Autor AHA...DĚKUJU, TAKŽE ROZDÍLY JSOU JEN V KONEKTORECH? JINAK SAMOTNÁ TA LAMBDA JE JEDNO JAKÁ JE? PŘED ROKEM A PŮL JSEM JI MĚNIL,RESP.NECHÁVAL MĚNIT,TENKRÁT NAIVNĚ JSEM TAM NECHAL DÁT ORIGO DÍL A VYDRŽEL 40 TISÍCKM A JE V HAJZLU.TAKŽE TED TAM DÁM NEJLEVNĚJŠÍ VEZI CO JE MOŽNÁ,PROTOŽE JE TO STEJNĚ JEDNO A VYHODIT 3500,NEBO DÁT 800KČ JE UŽ VELKÝ ROZDÍL... DÍKY MOC Upraveno Březen 30, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Březen 30, 201015 r ono kolikrát jen přeletovat dráty není nejlepší řešení , ale když už se konektor předělat musí , tak třeba bosch (ale určitě i další) má u svý univerz. tohle letováním cinováním se může stát že sonda bude zkreslovat a lambda regulace bude rozhozená...jednou se mi to stalo, ale je to dávno tak bohužel nemám screen z diagnostiky edit : sorry za tak velkej obrázek Upraveno Březen 30, 201015 r od p!trs
Březen 31, 201015 r Autor JJ,máš pravdu,včera jsem se na to přeletování konektoru ptal a dozvěděl jsem se to přesně takhle: že dost pravděpodobně zkreslovat bude,takže mě jestě napadlo,když seženu takovou,co má stejný piny,ale jiný konektor,tak ji přepinovat...je tam pořád litr až patnácet finanční rozdíl:(, stejně nechápu,proč mi tahle co mám tak rychle odešla..... Zajímavý je, že auto sice občas nejde za plynem a je zdechlejší než jindy (1,6 v automatu je už takhle zdechlina), ale spotřeba se nejen,že nezvedla,ale snad bych řekl že je i menší,nevím...
Březen 31, 201015 r ja ji měnil na fordovi 2x, ale to sem tankoval palivo co mělo s benzínem stejný akorát název
Březen 31, 201015 r Autor Já takovéhle problémy nikdy neměl....a pár různých značek už jsem prostřídal....hlavně je to investice,která není nikde vidět a ty nemám rád:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.