deny8 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Zdravím všechny,poradíte mi někdo,která Lambda sonda je ta správná na 1,6,74 kW, 99rok, motor AKL??? Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 konektorem ani jedna tohle je tak na Felicii Octavie má jiný svorkovnice jedině přestřihnout a naletovat na puvodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 30. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) AHA...DĚKUJU, TAKŽE ROZDÍLY JSOU JEN V KONEKTORECH? JINAK SAMOTNÁ TA LAMBDA JE JEDNO JAKÁ JE? PŘED ROKEM A PŮL JSEM JI MĚNIL,RESP.NECHÁVAL MĚNIT,TENKRÁT NAIVNĚ JSEM TAM NECHAL DÁT ORIGO DÍL A VYDRŽEL 40 TISÍCKM A JE V HAJZLU.TAKŽE TED TAM DÁM NEJLEVNĚJŠÍ VEZI CO JE MOŽNÁ,PROTOŽE JE TO STEJNĚ JEDNO A VYHODIT 3500,NEBO DÁT 800KČ JE UŽ VELKÝ ROZDÍL... DÍKY MOC Editováno: 30. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p!trs Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) ono kolikrát jen přeletovat dráty není nejlepší řešení , ale když už se konektor předělat musí , tak třeba bosch (ale určitě i další) má u svý univerz. tohle letováním cinováním se může stát že sonda bude zkreslovat a lambda regulace bude rozhozená...jednou se mi to stalo, ale je to dávno tak bohužel nemám screen z diagnostiky edit : sorry za tak velkej obrázek Editováno: 30. Březen 2010, autor: p!trs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 31. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 JJ,máš pravdu,včera jsem se na to přeletování konektoru ptal a dozvěděl jsem se to přesně takhle: že dost pravděpodobně zkreslovat bude,takže mě jestě napadlo,když seženu takovou,co má stejný piny,ale jiný konektor,tak ji přepinovat...je tam pořád litr až patnácet finanční rozdíl:(, stejně nechápu,proč mi tahle co mám tak rychle odešla..... Zajímavý je, že auto sice občas nejde za plynem a je zdechlejší než jindy (1,6 v automatu je už takhle zdechlina), ale spotřeba se nejen,že nezvedla,ale snad bych řekl že je i menší,nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p!trs Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 ja ji měnil na fordovi 2x, ale to sem tankoval palivo co mělo s benzínem stejný akorát název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 31. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Já takovéhle problémy nikdy neměl....a pár různých značek už jsem prostřídal....hlavně je to investice,která není nikde vidět a ty nemám rád:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.