jpm19 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Ahoj všem, koupil jsem oktávku r.07, mám v ní Nexuse, ale bez map.. Nemá někdo, popř. nebyl by někdo ochotný mi je vypálit? Samozřejmě za nějakou úplatu (tekutou..). Projížděl jsem starší fóra, ale rád bych aktuální mapy a správně vypálené. Bojím se něco objednat za celkem dost peněz, když mi to pak nemusí běhat.. Zároveň by mě zajímalo, jestli už se nenechá "pustit" dvd za nějakou rozumnou cenu. Nemáte kontakt na někoho spolehlivého? A ještě jeden dotaz, Nexus asi nemá hdd, že? Při navigování musí být tedy cd v přístroji, čímž přicházím o možnost poslouchat cd. Díky moc za info. jpm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Ahoj. Mkni sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/12224-nexus/ Čti a hledej potřebné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JíraP Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Zdravim, mám navigaci nexus a pořád sháním mapy. Zkoušel jsem to vypalovat na různý CD, ale nic mi nefunguje. Funguje pouze CD s mapou Německa, která byla v autě když jsem ho koupil. Byl by někdo ochoten mapy vypálit a poslat mi je? Samozřejmě rád zaplatím. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) Taky bych rád mapy, ale už od nejmenovaného člena jsem dostal nabídku, která mě vyrazila dech, takže bych rád sehnal mapy, za opravdu rozumnej peníz a ne aby stály skoro jako polovina plné nádrže, Díky . Taky nexus. Editováno: 27. Únor 2012, autor: vevca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Tak si je kupte ve skodovce.. Ja jsem nabizel mapy za 500kc a to nekomu vyrazi dech... Nechces ty mapy dovezt az pred barak na moje naklady? Bohuzel i takovi lide jako je vvevca se na svete stale najdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 dostal nabídku, která mě vyrazila dech, takže bych rád sehnal mapy, za opravdu rozumnej peníz a ne aby stály skoro jako polovina plné nádrže, Ja jsem nabizel mapy za 500kc a to nekomu vyrazi dech Jen tak ze zvědavosti, pokud ti Milhauseknabízel mapy za 500 kč a tobě se to zdá cituju:nabídku, která mě vyrazila dech, za kolik bys chtěl ty mapy?? Co znamená ROZUMNEJ PENÍZ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JíraP Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Ahoj, mně by 500Kč dech nevyrazilo, a kdyby mi Milhausek něco fungujícího sehnal byl bych moc rád. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 pošli SZ jaké mapy chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JíraP Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Chtěl bych Českou republiku a Evropu, aby tam byla Itálie a Chorvatsko nevim jak je to přesně, zatim diky. Prosim kontakt přes jiricekpestacek@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 chorvatsko pro Nexus neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JíraP Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 To nevadí, tak ČR a Evropu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snorky Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 také sháním, mapy do Nexus pač moje mi nechce načíst prosím o nabídky výše uvedená cena není problém, jen aby to fachalo... zkoušel jsem už lecos, ale přepalovaný to nechce brát a dokonce ani vypálenou hudbu to nečtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.