Duben 8, 201015 r ale ved nafta palivo jedno. ale pojem prepadova hadicka paliva vyvolava vo mne dojem ze tadial tecie palivo,napr pri tankovani,cirkulacii a podobne.. toto je na bordel pri tankovani,teda ale skor ide o tu vodu lebo to po kasni pekne steka a naplna sa ta dutina ked to je zanesene...
Září 3, 201015 r Autor NAFTA nie je palivo??? nazdar,tak ako v teme ktoru som zakladal tak ma stále zaujíma moja spotreba u mojej octy, dnes to bolo na live data a vyzerá to že je čerpadlo zle nastavené, píše quantity injection rozpetie medzi 3-9 mg, a mne pri zašliapnutí ukazovalo 17,24 aj 32 miligramov, cez vag com 409.1, neviem či to tak má byť , a zaujímalo by ma ako nastaviť čerpadlo kedže sa mechanicky šteluje čiže rozvodový remen dole, je tam nejaká šipka kde to má byť presne? dakujem
Září 3, 201015 r NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!!! :feve: :feve: Nerip sa do nastavovania cerpadla.!!!! Daj to urobit niekomu kto sa do toho ROZUMIE.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.