Přejít na obsah

Olejová skvrna pod vanou

HanyZ

Doporučené příspěvky

Ahoj, tak se mi po zimě opět objevila pod vanou olejová skvrna - za 8 hodin cca 4 cm v průměru . Na podzim jsem nechával převrtat šroub v olejové vaně, fungovalo to cca dvě výměny, kdy se pod vanou neobjevila ani tečka oleje. Teď po poslední výměně však zase asi prosakuje (pod autem jsem nebyl, ale předpokládám, že je to z vany). Můj dotaz zní, čím bych měl ten šroub zafixovat, aby olej netekl ? Abych nemusel do servisu ? Předpokládám, že teď už bude asi potřeba výměna vany. Je to tak ? Díky ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud budeš dělat výměnu(nebo to vypusť do čistý nádoby a pak nalej zpátky do motoru) tak pak pomůže teflonová páska na vodovodní potrubí omotáš s tím závit výpušťáku a zašroubuješ s citem aby jsi to nestrhnul. Já jsem kdysi na Peugeotu dával široko plošný plastový těsnění pořád mi to teklo zkoušel jsem všechno možný a nic už nepomáhalo a tohle bylo super a ani kapka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...