Přejít na obsah

Tuning sraz-Dlouhá lhota u Př íbrami +foto

Sejis

Doporučené příspěvky

zdar chlapci,tak já vás všechny vyzkouším ;)

je zde letošní první možnost se sejít na první letošním tuning srazu-letiště Dlouhá lhota u Příbrami 10.4.

zkuste napsat kdo by měl zájem přijet,neb na Moravu se zatím přhlásilo sotva 8 lidí ;)

tak se ukažte pánové?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojky Víto,tebe jsem nemyslel,já vím,že ty jsi v tomto naprosto super :palec2: ale já myslel ostatní kluky,kteří to mají cca kolem 100 km,ale jak je vidět není zájem se vidět a pokecat,no on není ani zájem o výhradně superb sraz na Moravě a přiznám se,přestává mě to bavit.........představených supů je cca 55 a zájem 10 skalních lidí,dále raději bez komentáře.....

Odkaz ke komentáři

Jo stojí to za hov... Superbů jak nasr.. a dál se množí. Aktivita mimo web je ale nulová. Třeba u SII. Za dva roky jsem mezi vámi sám. Nestěžuju si, naopak jsem mezi vámi rád a poznal jsem super lidi. Je to škoda všeobecně, protože to není jenom o autech, ale hlavně o lidech. Asi si holt většina stačí sama se svojí klávesnicí.

Odkaz ke komentáři

Petře, já si to nemyslím, že se to výrazně zlepší. Když se podíváš na aktivitu členů na fóru, tak je mizivá a nemá to nic společného s tím, jestli je, nebo není zima. Nakonec ani ty, kterému nevadilo přijet na motokáry do Prahy, nejsi nahlášenej ani na sras na Moravě. Začínám taky silně uvažovat, že ten sraz skrečuju, pokud nás nepojede víc, než je teď nahlášeno lidiček. :feve:

Odkaz ke komentáři

na Moravu bych fakt jel rád - strašně jsem se těšil, ale vlezly do toho pracvní povinnosti, který nejdou přeložit :( S tím prostě nic neudělám - nevím jak to vidí ostatní, ale myslím, že se shodneme na tom, že aktivita tu dosti ochabla po změnách na foru. To se tu řešilo už několikrát, že starý forum bylo lepší - to ale nezměníme. Co se srazu v zimě týká, tak s malým Kubou nebudu trávit celý den venku v takový kose - Jiřík může potvrdit jak jsme byli vymrzlí i v Hradčanech, tak snad při dalším srazu nebude zima jako prase a účast bude lepší. Ikdyž jak píšeš - na Moravu je účast velmi slabá :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...