Jir-ka Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Zdravím, ačkoliv mám Octavie už od roku 1997, náhodou jsem dnes zavítal na tyto stránky. Momentálně řeším jednu věc. Až budeme od července svítit, nechce se mi zapínat všechna světla, včetně kontrolek atd. Uvažuji o montáži světel pro denní svícení, dolu do nárazníku, tam kde u jiných aut bývají mlhovky. Zatím jsem ale nenarazil na nějaká homologovaná světla. Mimo těch od Helly, ale skoro 2000,- za ně, to je trochu moc. Nemáte už někdo nějaké řešení? Momentálně mám Octavii z roku 2003, tedy již nový nárazník. Uvažuji ta světla nějak zakomponovat do těch černých mřížek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Taky jsem jiná nenašel,ale ta od Helly jsoou super.Mám je asi dva měsíce a bez problémů. Mrkni se sem. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6977 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Nevim, osobne mi 2000,- Kc za sadu od Helly neprijde moc... Kdybych tohle resil, sel bych asi do toho. A podle foto to vypada fakt dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 14. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Nevypadá to špatně. Asi mi taky nic jiného nezbyde. Nejde o to, dát 2 tisíce. Jenom mi to připadlo docela dost za dvě relativně jednoduchá světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 a v cem je lepsi svitit temahle pridavnyma svetlama nez normalnima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 a v cem je lepsi svitit temahle pridavnyma svetlama nez normalnima? . mensi spotreba (35W) . mensi opotrebeni zarovek/xenonu v hlavnich svetlometech . neni nutne svitit obrysovymi vzadu (tedy jeste jednou oba predchozi body) Vyplati se to ? Buh vi, pocitat se mi to nechce a nejspis zvitezi lenost a vykaslu se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 aha, takze vyhoda vubec zadna. spotreba energie je podle me uplne jedno, stejne jedes na alternator, opotrebeni zarovek/xenonu...tak se nebude opotrebovavat tohle, ale ty svetla na denni sviceni, navic opotrebeni zarovky je podle me minimalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Nejvetsi opotrebeni mas stejne pri rozinani svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 a v cem je lepsi svitit temahle pridavnyma svetlama nez normalnima? Krom už řečeného je světlo mnohem výraznější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 a to je dany cim? jinyma zarovkama? pak by bylo dobry s nima svitit i v noci ne? jinak mi to prijde jako veseni zbytecnosti na auto. btw jak je reseny zapinani tehle dennich lamp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 a to je dany cim? jinyma zarovkama? pak by bylo dobry s nima svitit i v noci ne? jinak mi to prijde jako veseni zbytecnosti na auto. btw jak je reseny zapinani tehle dennich lamp? To,že svítí výrazně je dáno konstrukcí paraboly.V noci by to asi nešlo,protože na osvit je malý.Jsou zkonstruována tak,aby byla ve dne vidět.Je to výstražné světlo,nikoli světlomet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 aha. a to zapínání? to je řešený solo spinacem nebo je to na spinaci skrin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 aha. a to zapínání? to je řešený solo spinacem nebo je to na spinaci skrin? Samozrejme automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 aha. a to zapínání? to je řešený solo spinacem nebo je to na spinaci skrin? Viz schema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Stejne je to divny, pripada mi to podobny jako s xenonama. Tam se taky snazi co nejvice priblizit denimu svetlu (alespon to vsude pisi) a to pak by ve dne s nima svitit nemeli, neb neboudou videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 takze jestli jsem to spravne pochopil, ve chvili jak nastartujes, rozsviti se ty pridavny a v momente kdy zapnes normalni svetla se ty pridavny vypnou....hm, no stejne bych si to na auto asi nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Chápeš to správně. S tou spotřebou - jde o to, že v globálním měřítkuy kdy musí svítit všichni je přeci jen trochu znát, když každý vydává energii na 35W a nebo 110W.... Pro jednotlivce jako takového je to zanedbatelný rozdíl. A pak taky máš jistotu, že světla nikdy nezapomeneš zapnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 tak to ja mam osetreny automatickym rozsvicovanim, takze to me vcelku netrapi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Tak to by mě vadilo, že se vypnou když zapneš normální, já bych chtěl aby to svítilo pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Tak to by mě vadilo, že se vypnou když zapneš normální, já bych chtěl aby to svítilo pořád No to by zase byl problem s vyhlaskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 S tou spotřebou - jde o to, že v globálním měřítkuy kdy musí svítit všichni je přeci jen trochu znát, když každý vydává energii na 35W a nebo 110W... Pridej - 2x60W za predni tlumene + 2x5W za predni obrysove + 2x10W (?) za zadni obrysove ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 S tou spotřebou - jde o to, že v globálním měřítkuy kdy musí svítit všichni je přeci jen trochu znát, když každý vydává energii na 35W a nebo 110W... Pridej - 2x60W za predni tlumene + 2x5W za predni obrysove + 2x10W (?) za zadni obrysove ... Zadní obrysové mají u faceliftu 4W, jinak máš pravdu. Má tam být 140W, aby to bylo přesnější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Mě by se ty denní světla líbily, i ty 2 tisíce bych za ně dal, ale je problém, kam s nima u fábie. Dole v nárazníku mám mlhovky, tak jedině místo nich, ale to je zase škoda. Zase si ale říkám, že mlhovky se používají párkrát do roka, ale tohle bych používal denně, tak nevím. Mikl: Dělal sis to sám, nebo sis to nechával dělat a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Jde o to jestl pan vyhláška bude vůbec znát něco jako světla pro dení svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Jde o to jestl pan vyhláška bude vůbec znát něco jako světla pro dení svícení. Už se to tu řešilo - vyhlášce to vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.