psicho Vloženo 1. Duben 2010 Vloženo 1. Duben 2010 Nazdárek lidičky prosím poradte jak na výměnu rozvodového řetězu u felicie. U škody 120 jsem to znal ale byl tam přístup tady žádný není Musím spustit motor s převodovkou dolů abych se tam dostal nebo je nějakej fígl prosím o rychlou odpověd ty zvuky z motoru mě děsí je to šílenýk ani rádio nepomáha. díky moc všem Citovat
Malta Vloženo 1. Duben 2010 Vloženo 1. Duben 2010 určitě nee, můj známý to dělal rozhodně bez vyndání motoru. Pravda přístup tam není zrovna nejlepší, ale jde to. Citovat
Pepa007 Vloženo 1. Duben 2010 Vloženo 1. Duben 2010 Nazdárek lidičky prosím poradte jak na výměnu rozvodového řetězu u felicie. U škody 120 jsem to znal ale byl tam přístup tady žádný není Musím spustit motor s převodovkou dolů abych se tam dostal nebo je nějakej fígl prosím o rychlou odpověd ty zvuky z motoru mě děsí je to šílenýk ani rádio nepomáha. díky moc všem Motor ven nemusí Tady si stáhni chytrou literaturu http://wrp.cz/clanky/felicia.html Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.