Přejít na obsah

Blikající a klapající kontrolka dveří

dawe01

Doporučené příspěvky

Zdravím, chci se zeptat, jestli se někdo nesetkal s tímhle problémem: když otočím klíčkem, začne mi klapat cosi v palubovce (trošku jako blinkr, ale odjinud) a blíká mi u toho kontrolka zavřených dveří (pokud jsou otevřené. Když nastartuju, frekvence cvakání se trochu sníží, ale dál to pokračuje. Pokud jste se s tím někdo setkal, můžete mi napsat co to způsobuje a popř. řešení? Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

některý dveře maji asi špatnej dveřní spínač nebo přelámaný dráty v pruchodce jak to blbne tak se spíná v komfortní jednoce strop světlo a další funkce závislý na otevřených nebo zavřených dveřích a proto nejspíš slyšíš to cvakání

Odkaz ke komentáři

Kontrolka blbla jen bez klíčku, jak se otočilo, kontrolka svítila pořád (při otevřených) a cvakání pokračovalo, podobně při jízdě, kdy kontrolka nesvítila. Teď už to nedělá, ale určitě díky za radu, bude to jenspíš myšlenka správným směrem, když to jednou dělá a podruhé ne. :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Navážu na svůj původní dotaz - nepřestalo to, začlo to spíš dělat něco jiného:

Nejdou mi stahovat okýnka (ani střešní). Když je vytaženej klíček, vnitřní osvětlení funguje, jak se zastrčí klíček, světla se vypnou. Došel jsem až k tomu, že pokud se vyndá pojistka S-Kontaktu, okýnka jdou, osvětlení funguje. Samořejmě to bude mít nějaké nežádoucí vlivy - asi je v háji něco, co říká okýnkům, že je klíček v zapalování, jenže nevím co to je. Všechny pojistky jsou OK, i ty pod palubkou, pojistka okýnek co je u relátek pod palubkou je OK, relátka jsou taky všechny vpořádku.

Napadá někoho, co by se ještě mohlo zkusit zkontrolovat? Díky za rady.

(Octavia I po faceliftu)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...