dawe01 Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Zdravím, chci se zeptat, jestli se někdo nesetkal s tímhle problémem: když otočím klíčkem, začne mi klapat cosi v palubovce (trošku jako blinkr, ale odjinud) a blíká mi u toho kontrolka zavřených dveří (pokud jsou otevřené. Když nastartuju, frekvence cvakání se trochu sníží, ale dál to pokračuje. Pokud jste se s tím někdo setkal, můžete mi napsat co to způsobuje a popř. řešení? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 některý dveře maji asi špatnej dveřní spínač nebo přelámaný dráty v pruchodce jak to blbne tak se spíná v komfortní jednoce strop světlo a další funkce závislý na otevřených nebo zavřených dveřích a proto nejspíš slyšíš to cvakání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe01 Vloženo 3. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Kontrolka blbla jen bez klíčku, jak se otočilo, kontrolka svítila pořád (při otevřených) a cvakání pokračovalo, podobně při jízdě, kdy kontrolka nesvítila. Teď už to nedělá, ale určitě díky za radu, bude to jenspíš myšlenka správným směrem, když to jednou dělá a podruhé ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe01 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Navážu na svůj původní dotaz - nepřestalo to, začlo to spíš dělat něco jiného: Nejdou mi stahovat okýnka (ani střešní). Když je vytaženej klíček, vnitřní osvětlení funguje, jak se zastrčí klíček, světla se vypnou. Došel jsem až k tomu, že pokud se vyndá pojistka S-Kontaktu, okýnka jdou, osvětlení funguje. Samořejmě to bude mít nějaké nežádoucí vlivy - asi je v háji něco, co říká okýnkům, že je klíček v zapalování, jenže nevím co to je. Všechny pojistky jsou OK, i ty pod palubkou, pojistka okýnek co je u relátek pod palubkou je OK, relátka jsou taky všechny vpořádku. Napadá někoho, co by se ještě mohlo zkusit zkontrolovat? Díky za rady. (Octavia I po faceliftu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.