Přejít na obsah

Ostřikovače

drapalik

Doporučené příspěvky

Zdar lidičky,

hledám a nenacházím odpověď na můj problém, po dolití ostřikovačů se pod fabkou dělá kaluž, rozdělal sem nárazník a kape to z takovýho válečku přidělanýho k motorku(ostřikovač pro přední i zadní okno)Asi je to nějakej zpětnej ventyl a asi teče, nebo někde tam, přesně to vidět nebylo. Nejhorší je, že jsem ulomil jedno kolínko, který je nacvaklý na ten váleček a jelikož ta hadička je tvrdá, vůbec nevím, jak se tam dá přidělat nový kolínko.

Proooooooooooooooooossssssssíííííííííííííííímmmmmmmmmmmm...poraďte!!!

Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš hadičku plastovou hladkou tak jde ma motorek a na plastovou hadičku použít gumovou hadičku asi 5cm dlouhou(silnostěnou) jako spojku mám dodělávaný zadní stěrač a takto jsem to napojil. :palec2: Ale pokud tam je taková která vypadá jako husí krk tak to bude horší.

Odkaz ke komentáři

Jenže motorek nic neřeší, to kolínko je na hadičce, ta vede kdoví kam a je tvrdá, takže když koupím to plastový kolínko, tak ho jen tak na hadičku nenasadím....

Tak tecie alebo netecie ten motorcek???? :palec2:

kape to z takovýho válečku přidělanýho k motorku(ostřikovač pro přední i zadní okno)Asi je to nějakej zpětnej ventyl :);)

Odkaz ke komentáři

Tak tecie alebo netecie ten motorcek???? :palec2:

kape to z takovýho válečku přidělanýho k motorku(ostřikovač pro přední i zadní okno)Asi je to nějakej zpětnej ventyl :);)

Teče buď přímo ten váleček, nebo v místě, kde je nacvaknutej na motorek...

Odkaz ke komentáři

Pokud máš hadičku plastovou hladkou tak jde ma motorek a na plastovou hadičku použít gumovou hadičku asi 5cm dlouhou(silnostěnou) jako spojku mám dodělávaný zadní stěrač a takto jsem to napojil. :palec2: Ale pokud tam je taková která vypadá jako husí krk tak to bude horší.

Super nápad díky moc :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...