Publikováno Duben 3, 201015 r Zdar lidičky, hledám a nenacházím odpověď na můj problém, po dolití ostřikovačů se pod fabkou dělá kaluž, rozdělal sem nárazník a kape to z takovýho válečku přidělanýho k motorku(ostřikovač pro přední i zadní okno)Asi je to nějakej zpětnej ventyl a asi teče, nebo někde tam, přesně to vidět nebylo. Nejhorší je, že jsem ulomil jedno kolínko, který je nacvaklý na ten váleček a jelikož ta hadička je tvrdá, vůbec nevím, jak se tam dá přidělat nový kolínko. Proooooooooooooooooossssssssíííííííííííííííímmmmmmmmmmmm...poraďte!!! Dík.
Duben 3, 201015 r Kup si komplet NOVY motorcek stoji 200kc. LINK: http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=49746 Upraveno Duben 3, 201015 r od PROCHY603
Duben 3, 201015 r Autor Jenže motorek nic neřeší, to kolínko je na hadičce, ta vede kdoví kam a je tvrdá, takže když koupím to plastový kolínko, tak ho jen tak na hadičku nenasadím....
Duben 3, 201015 r Pokud máš hadičku plastovou hladkou tak jde ma motorek a na plastovou hadičku použít gumovou hadičku asi 5cm dlouhou(silnostěnou) jako spojku mám dodělávaný zadní stěrač a takto jsem to napojil. Ale pokud tam je taková která vypadá jako husí krk tak to bude horší.
Duben 3, 201015 r Jenže motorek nic neřeší, to kolínko je na hadičce, ta vede kdoví kam a je tvrdá, takže když koupím to plastový kolínko, tak ho jen tak na hadičku nenasadím.... Tak tecie alebo netecie ten motorcek???? kape to z takovýho válečku přidělanýho k motorku(ostřikovač pro přední i zadní okno)Asi je to nějakej zpětnej ventyl
Duben 3, 201015 r Autor Tak tecie alebo netecie ten motorcek???? kape to z takovýho válečku přidělanýho k motorku(ostřikovač pro přední i zadní okno)Asi je to nějakej zpětnej ventyl Teče buď přímo ten váleček, nebo v místě, kde je nacvaknutej na motorek...
Duben 3, 201015 r Autor Pokud máš hadičku plastovou hladkou tak jde ma motorek a na plastovou hadičku použít gumovou hadičku asi 5cm dlouhou(silnostěnou) jako spojku mám dodělávaný zadní stěrač a takto jsem to napojil. Ale pokud tam je taková která vypadá jako husí krk tak to bude horší. Super nápad díky moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.