drapalik Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Zdar lidičky, hledám a nenacházím odpověď na můj problém, po dolití ostřikovačů se pod fabkou dělá kaluž, rozdělal sem nárazník a kape to z takovýho válečku přidělanýho k motorku(ostřikovač pro přední i zadní okno)Asi je to nějakej zpětnej ventyl a asi teče, nebo někde tam, přesně to vidět nebylo. Nejhorší je, že jsem ulomil jedno kolínko, který je nacvaklý na ten váleček a jelikož ta hadička je tvrdá, vůbec nevím, jak se tam dá přidělat nový kolínko. Proooooooooooooooooossssssssíííííííííííííííímmmmmmmmmmmm...poraďte!!! Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 sundej levý podběh, na vrakáči sežeň to co ti chybí a vyměň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 (editace) Kup si komplet NOVY motorcek stoji 200kc. LINK: http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=49746 Editováno: 3. Duben 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapalik Vloženo 3. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Jenže motorek nic neřeší, to kolínko je na hadičce, ta vede kdoví kam a je tvrdá, takže když koupím to plastový kolínko, tak ho jen tak na hadičku nenasadím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Pokud máš hadičku plastovou hladkou tak jde ma motorek a na plastovou hadičku použít gumovou hadičku asi 5cm dlouhou(silnostěnou) jako spojku mám dodělávaný zadní stěrač a takto jsem to napojil. Ale pokud tam je taková která vypadá jako husí krk tak to bude horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Jenže motorek nic neřeší, to kolínko je na hadičce, ta vede kdoví kam a je tvrdá, takže když koupím to plastový kolínko, tak ho jen tak na hadičku nenasadím.... Tak tecie alebo netecie ten motorcek???? kape to z takovýho válečku přidělanýho k motorku(ostřikovač pro přední i zadní okno)Asi je to nějakej zpětnej ventyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapalik Vloženo 3. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Tak tecie alebo netecie ten motorcek???? kape to z takovýho válečku přidělanýho k motorku(ostřikovač pro přední i zadní okno)Asi je to nějakej zpětnej ventyl Teče buď přímo ten váleček, nebo v místě, kde je nacvaknutej na motorek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapalik Vloženo 3. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Pokud máš hadičku plastovou hladkou tak jde ma motorek a na plastovou hadičku použít gumovou hadičku asi 5cm dlouhou(silnostěnou) jako spojku mám dodělávaný zadní stěrač a takto jsem to napojil. Ale pokud tam je taková která vypadá jako husí krk tak to bude horší. Super nápad díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.