Přejít na obsah

drapalik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení drapalik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. švára koupil HTP 47Kw, 150 000km, 2003 Na emisích neprošel, prý špatná lambda ta před katem.Lambda je nová a vag žádnou závadu lambdy už nehlásí. Hlásí špatnou funkci EGR ventilu.tu po koupi vag nehlásil. Na palubce se nezobrazí žádná kontrolka, která by prý měla funkci ventilu a lambda sondy zobrazovat(ani po zapnutí klíčku). V servise vůbec nevědí co dál. Asi o tom předchozí majitel věděl a kontrolky asi odpojil.Ted už vůbec nevím, jestli by vysoké emise způsoboval třeba spalovaný olej nebo.............. Díky moc za rady Ondra.
  2. drapalik

    Ostřikovače

    Super nápad díky moc
  3. drapalik

    Ostřikovače

    Teče buď přímo ten váleček, nebo v místě, kde je nacvaknutej na motorek...
  4. drapalik

    Ostřikovače

    Jenže motorek nic neřeší, to kolínko je na hadičce, ta vede kdoví kam a je tvrdá, takže když koupím to plastový kolínko, tak ho jen tak na hadičku nenasadím....
  5. drapalik

    Ostřikovače

    Zdar lidičky, hledám a nenacházím odpověď na můj problém, po dolití ostřikovačů se pod fabkou dělá kaluž, rozdělal sem nárazník a kape to z takovýho válečku přidělanýho k motorku(ostřikovač pro přední i zadní okno)Asi je to nějakej zpětnej ventyl a asi teče, nebo někde tam, přesně to vidět nebylo. Nejhorší je, že jsem ulomil jedno kolínko, který je nacvaklý na ten váleček a jelikož ta hadička je tvrdá, vůbec nevím, jak se tam dá přidělat nový kolínko. Proooooooooooooooooossssssssíííííííííííííííímmmmmmmmmmmm...poraďte!!! Dík.
×
×
  • Vytvořit nový...