Fido Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Chtěl bych poradit. V Octavii 1,9 TDI se mi sem tam stane, že "spadnou" všechny ručičky na budících ( otáčkoměr, stav paliva, teplota vody i tachometr) a to najednou a na cca 5 vteřin. Čím by to mohlo být? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Stačí hledat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MachrOctavia Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Chtěl bych poradit. V Octavii 1,9 TDI se mi sem tam stane, že "spadnou" všechny ručičky na budících ( otáčkoměr, stav paliva, teplota vody i tachometr) a to najednou a na cca 5 vteřin. Čím by to mohlo být? Díky... Ahoj je tam problém v ploškách na tištěném spoji.Mužeme se dohodnout na opravě.MAil bakerman@atlas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Jestli se to má spravit propájením stabilizátoru tak to jsem dělal 2x a vydrželo to 14 dní a začlo to znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 14. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Mám pocit, že od té doby se zpomalily stěrače - může to mít nějakou souvislost? To je asi blbost co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Mám pocit, že od té doby se zpomalily stěrače - může to mít nějakou souvislost? To je asi blbost co? Ty stěrače s tím asi souviset nebudou, ale pokud se ti spomalily, tak doporučuji je opravit dřív, než bude pozdě.Dokud se ještě hejbou, máš šanci dostat ten pohyblivej čep z toho pouzdra, ve kterým se otáčí, aniž bys musel použít třeba lis!!! Já jsem je mazal zrovna v sobotu a byl to docela mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Mám pocit, že od té doby se zpomalily stěrače - může to mít nějakou souvislost? To je asi blbost co? Ty stěrače s tím asi souviset nebudou, ale pokud se ti spomalily, tak doporučuji je opravit dřív, než bude pozdě.Dokud se ještě hejbou, máš šanci dostat ten pohyblivej čep z toho pouzdra, ve kterým se otáčí, aniž bys musel použít třeba lis!!! Já jsem je mazal zrovna v sobotu a byl to docela mazec. Ja vcera menil radsi cely pakovani, na promazavani 2 roky stary maznice s nebezpecim, ze zas budu muset nekde jet bez steracu uz sem nemel naladu Jedno raminko bylo rukama nehnutelny, druhy jeste trosku slo, ale z maznice (ktera byla zadelana izolepou) sla rez v prasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Díky za radu - dáte mi nějaký postup při demontáži? Co nejde povolit to většinou urvu, takže je to se mnou složitější. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Díky za radu - dáte mi nějaký postup při demontáži? Co nejde povolit to většinou urvu, takže je to se mnou složitější. díky Klíďo ti to napíšu, ale musíš se mi pozítří připomenout. Stačí, když mi písneš na emila a já ti to tam ve středu nasmolim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Už jsem se s tím popral - šlo to docela v pohodě. Pravý stěrač je zatuhlý v tom pouzdru - rukou s tím nehnu. kolik by tak stál tento díl? č. 1U1956023A Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Už jsem se s tím popral - šlo to docela v pohodě. Pravý stěrač je zatuhlý v tom pouzdru - rukou s tím nehnu. kolik by tak stál tento díl? č. 1U1956023A Díky To Ti z hlavy nepovim, ale mam pocit, ze to je podle cisla kus toho pakovani (nekdo s funkcni Etkou napovi ). Jestli je to tak, tak to samostatne nekoupis, jen cely pakovani, to sem ted kupoval za 850 fungl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 tak ty stěrače jsem už dal dohromady - celkem jednoduché, akorát jsem si musel dát bacha na správnou polohu tisícihranu na motorku a pak na hřídelkách stíračů. Celé to rameno s táhly jsem kupoval ve škodovce za 1780Kč -pálka, ale nikde jinde jsem to nesehnal a bez stěračů se jaksi jezdit nedá, tak mě tlačil čas. už to šlape jak hodinky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.