Diesel84 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Zdravim a prosim o radu nikde jsem tady muj problem nenasel jedna se konkretne o tady tenhle.Pri vymene zrcatka a stahovacky kdy jsem vse menil na levych prednich dverich jsem vyzkousel stahovani kdyz jsem stahnul okno uplne dolu vyplo se mi radio a kdyz jsem ho dal uplne nahoru ukazala se mi kontrolka abs na displeji.Pote jsem nastartoval auto a po 3 sekundach mi zhaslo.Pred tim jsem tam mel uz jednu zavadu a to spatne vedeni vyfukovych plynu.Nesetkal se nekdo s necim podobnym?Rok vyroby 2000 najeto 160t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 to snad spolu nesuvisi, teda ak si nieco nevyskratoval. co presne si menil? nedal si can na lin? islo vobec o elektricke okno? a zrkadlo? co pise vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel84 Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Na vagu jsem to jeste nemel jelikoz se mi to stalo vcera a minule mi to ukazalo spatne vedeni zpetnych vyfukovych plynu ale normalne se dalo jezdit akorat ted kdyz jsem to vymenil tak se mi to zblaznilo.Bud jsem neco vyskratoval jelikoz jsem tam dal stahovacku s ciny a zrcatko mam original a stejne blbne jelikoz mu udam smer doparava a ono jede nahoru a opacne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 a motorek dveří s řj je taky z číny?? Nebo jennom plech.. ono se klidně mohlo stát že jestli jsi tam dal nějakou čínskou řj tak ti to mohlo hezky vyzkratovat BSG atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel84 Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Ne ne motorek ten tam je original vzdy se jen trhaji ty lanka u stahovacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.