Přejít na obsah

Motor 1.4 16V 74KW při nastartovani zhasne

Diesel84

Doporučené příspěvky

Zdravim a prosim o radu nikde jsem tady muj problem nenasel jedna se konkretne o tady tenhle.Pri vymene zrcatka a stahovacky kdy jsem vse menil na levych prednich dverich jsem vyzkousel stahovani kdyz jsem stahnul okno uplne dolu vyplo se mi radio a kdyz jsem ho dal uplne nahoru ukazala se mi kontrolka abs na displeji.Pote jsem nastartoval auto a po 3 sekundach mi zhaslo.Pred tim jsem tam mel uz jednu zavadu a to spatne vedeni vyfukovych plynu.Nesetkal se nekdo s necim podobnym?Rok vyroby 2000 najeto 160t.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vagu jsem to jeste nemel jelikoz se mi to stalo vcera a minule mi to ukazalo spatne vedeni zpetnych vyfukovych plynu ale normalne se dalo jezdit akorat ted kdyz jsem to vymenil tak se mi to zblaznilo.Bud jsem neco vyskratoval jelikoz jsem tam dal stahovacku s ciny a zrcatko mam original a stejne blbne jelikoz mu udam smer doparava a ono jede nahoru a opacne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...