StandaK Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Zdravím. Potřebuji cosi zapojit do zásuvky v autě, ale v díře po zapalovači to nedrží. Má to origo konektor, ale ta díra je velká. Má octa MR 98 ještě někde zásuvku 12V ? Díkses S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 sedan má jen jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Dalo by se nějak aktivovat napětí na zapalovači cigaret,aby tam bylo stále a né se vypínalo po zamčení vozu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Je tam relé,které jsem nahradil klemou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Můžeš trochu upřesnit,abych něco nenaklemoval druhýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 pozice 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Tak to už je jiný kafe!Dikes Vašo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Aháá, tak prot mi asi nejde zapalovač cigaret (né že bych kouřil, já se jenom nechávám ), netušil semže tam je relé. mě totiž svítí obroučka kolem zapalovače, ale proud v zapalovači není, takže nemůžu připojit notebooka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 P.S. - čemu říkáte klema ? P.S. - když mi zásuvka nefunguje ani při puštěným motoru, může být závada ještě jinde než v tom relátku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 nejsem si jistej, ale není taky na zapalovač pojistka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Pokud máš aktivovanou pojistku proti otevření zadních oken tak ti nejde zapalovač. Je tam relé které to blokuje já ho vytáhl a kontakty spojil drátem v patici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Jasně že to tam mám, ale nikdy by mě nenapadlo, že to má souvislost nefunkční zásuvka a pojistka proti stažení oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Jasně že to tam mám, ale nikdy by mě nenapadlo, že to má souvislost nefunkční zásuvka a pojistka proti stažení oken Taky jsem se s tím trápil před dovolenou,měl jsem tam zapojené DVD a pořád se vypínalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke? Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad? ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 já ne ale nevidím v tom problém to dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Sakra potreboval bych tam nekde najit nekde to mistecko. Nechci vsechny plasty sundavat. Treba ve favu svetylko bylo na rohu v kufru - v tom plastu.Ale pokud si nekdo vsiml, tak presne ta stejna dira byla uz v plecharine.Jen o kus dale a na obou stranach. Zajimave, ze je tam nikdy nemont. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke?Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad? ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit mám sedan 02, letos sem jí koupil a v kufru mám 12 V zástrčku, myslel sem, že jí tam má každá Octavia - buť sem se spletl, nebo to tam od nějakýho roku montovali...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke?Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad? ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit mám sedan 02, letos sem jí koupil a v kufru mám 12 V zástrčku, myslel sem, že jí tam má každá Octavia - buť sem se spletl, nebo to tam od nějakýho roku montovali...? Kde pak ji mas - posim o foto diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke?Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad? ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit mám sedan 02, letos sem jí koupil a v kufru mám 12 V zástrčku, myslel sem, že jí tam má každá Octavia - buť sem se spletl, nebo to tam od nějakýho roku montovali...? Kde pak ji mas - posim o foto diky tady je jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke?Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad? ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit mám sedan 02, letos sem jí koupil a v kufru mám 12 V zástrčku, myslel sem, že jí tam má každá Octavia - buť sem se spletl, nebo to tam od nějakýho roku montovali...? Kde pak ji mas - posim o foto diky a druhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 takhle to tam mám já, jak sem už psal, už to tam bylo, koupil sem to celý, nedělal sem s tim autem nic, libý se mi, tak jak je, ale pár věcí bych zmněnil, nebo udělal jinak za rok - dva stejně půjde do světa a přijde nějakej čtyřkolovej "tank" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Super mocinky diky clovece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Super mocinky diky clovece rádo se stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Hned si to dodelam - potreboval jsem jen urcite misto kde se to navrhovalo. Asi to je za priplatek A nebo cizina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 auto původem z Německa, auto je ve výbavě - chybý tomu jenom kůže a klimatronik, jinak to má snad všechno, tak proto asi ta zástrčka, k čemu jí tam potřebuješ ty? další možnost, jak se to tam mohlo dostat je ta, že v tom autě je dodělávaná muzika, dělali to v Německu, tak to tam s tim možná prdli na přání zákazníka, jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.