Publikováno Květen 14, 200619 r Zdravím. Potřebuji cosi zapojit do zásuvky v autě, ale v díře po zapalovači to nedrží. Má to origo konektor, ale ta díra je velká. Má octa MR 98 ještě někde zásuvku 12V ? Díkses S
Srpen 24, 200619 r Dalo by se nějak aktivovat napětí na zapalovači cigaret,aby tam bylo stále a né se vypínalo po zamčení vozu??
Srpen 30, 200619 r Aháá, tak prot mi asi nejde zapalovač cigaret (né že bych kouřil, já se jenom nechávám ), netušil semže tam je relé. mě totiž svítí obroučka kolem zapalovače, ale proud v zapalovači není, takže nemůžu připojit notebooka
Září 27, 200618 r P.S. - čemu říkáte klema ? P.S. - když mi zásuvka nefunguje ani při puštěným motoru, může být závada ještě jinde než v tom relátku ???
Září 27, 200618 r Pokud máš aktivovanou pojistku proti otevření zadních oken tak ti nejde zapalovač. Je tam relé které to blokuje já ho vytáhl a kontakty spojil drátem v patici.
Září 27, 200618 r Jasně že to tam mám, ale nikdy by mě nenapadlo, že to má souvislost nefunkční zásuvka a pojistka proti stažení oken
Září 27, 200618 r Jasně že to tam mám, ale nikdy by mě nenapadlo, že to má souvislost nefunkční zásuvka a pojistka proti stažení oken Taky jsem se s tím trápil před dovolenou,měl jsem tam zapojené DVD a pořád se vypínalo
Říjen 19, 200618 r A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke? Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad? ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit
Říjen 19, 200618 r Sakra potreboval bych tam nekde najit nekde to mistecko. Nechci vsechny plasty sundavat. Treba ve favu svetylko bylo na rohu v kufru - v tom plastu.Ale pokud si nekdo vsiml, tak presne ta stejna dira byla uz v plecharine.Jen o kus dale a na obou stranach. Zajimave, ze je tam nikdy nemont.
Říjen 19, 200618 r A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke?Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad? ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit mám sedan 02, letos sem jí koupil a v kufru mám 12 V zástrčku, myslel sem, že jí tam má každá Octavia - buť sem se spletl, nebo to tam od nějakýho roku montovali...?
Říjen 20, 200618 r A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke?Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad? ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit mám sedan 02, letos sem jí koupil a v kufru mám 12 V zástrčku, myslel sem, že jí tam má každá Octavia - buť sem se spletl, nebo to tam od nějakýho roku montovali...? Kde pak ji mas - posim o foto diky
Říjen 20, 200618 r A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke?Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad? ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit mám sedan 02, letos sem jí koupil a v kufru mám 12 V zástrčku, myslel sem, že jí tam má každá Octavia - buť sem se spletl, nebo to tam od nějakýho roku montovali...? Kde pak ji mas - posim o foto diky tady je jedna
Říjen 20, 200618 r A ja se zeptam na neco uplne jineho. Udelal si nekdo zasuvku v kufru Octavie - kratke?Urcite pod plastama je spousta otvoru, kde se mozna navrhovala montaz. Nema nekdo napad? ps: hlavne se me neptejte naco ji tam budu mit mám sedan 02, letos sem jí koupil a v kufru mám 12 V zástrčku, myslel sem, že jí tam má každá Octavia - buť sem se spletl, nebo to tam od nějakýho roku montovali...? Kde pak ji mas - posim o foto diky a druhá
Říjen 20, 200618 r takhle to tam mám já, jak sem už psal, už to tam bylo, koupil sem to celý, nedělal sem s tim autem nic, libý se mi, tak jak je, ale pár věcí bych zmněnil, nebo udělal jinak za rok - dva stejně půjde do světa a přijde nějakej čtyřkolovej "tank"
Říjen 20, 200618 r Hned si to dodelam - potreboval jsem jen urcite misto kde se to navrhovalo. Asi to je za priplatek A nebo cizina
Říjen 20, 200618 r auto původem z Německa, auto je ve výbavě - chybý tomu jenom kůže a klimatronik, jinak to má snad všechno, tak proto asi ta zástrčka, k čemu jí tam potřebuješ ty? další možnost, jak se to tam mohlo dostat je ta, že v tom autě je dodělávaná muzika, dělali to v Německu, tak to tam s tim možná prdli na přání zákazníka, jinak nevim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.