Píst Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 To je jednoduché, musíš mít elektricky ovládaná zadní okna a pak je umístěna na madle dveří u řidiče za ovladači stahování oken. (Je to největší tlačítko s logem přeškrtnutého panáčka - tuším) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Jasně že to tam mám, ale nikdy by mě nenapadlo, že to má souvislost nefunkční zásuvka a pojistka proti stažení oken Taky mi to hlava nebrala. Chlapi, diky moc za tuhle informaci. Ja jsem kvuli tomu jel 700 km poslepu, protoze mi nefungovala GPS a zejtra jsem byl odhodlanej dovezt auto do servisu. Tohle reseni navrhuju jako kandidata na nevetsi hovadinu na Octavii 2Alf: jak pises, ze "Je tam relé které to blokuje já ho vytáhl a kontakty spojil drátem v patici." - muzes to trochu upresnit? Kde je to rele a co bych mel kde presne spojit (jsem elektrikarsky analfabet)... Diky Je to relé na pozici 8 jak psal VASA, vytáhneš to relé a místo kde byl spínací kontakt propojíš drátem, ale dávej pozor ať to nespleteš s napájením na cívku toho relé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 2Alf - diky, nicmene ja bych asi potreboval nejakej vic polopatickej navod - vubec netusim, kde to rele v aute hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Já jsem relé vytáhl otevřel, do spínacího kontaktu nacpal kousek měděnýho plíšku zavřel a fertig. Teď je to spojený pořád. Jinak to relé je šedivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 2Alf - diky, nicmene ja bych asi potreboval nejakej vic polopatickej navod - vubec netusim, kde to rele v aute hledat ty relátka jsou po přístrojovkou u řidiče, zespodu odšroubuješ dva troxy a sundáš plastový kryt pak už je uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 zdar chlapi, no mám problém s nefunkční zásuvkou zapalovače u řidiče! koupil jsemsi takový bazmek,kde je teploměř,hodiny a měřič napětí,je to do zapalovače,tak se v tom nechci rochat a nechávám to tam,problémje,že po delší době bud zásuvka nejde např. 5x zapnu klíček - nejde,pak 3x po sobě jde,pak zase ne,už se mi stalo že tam šel proud i po vypnutí klíčku i po opuštění a zamčení vozidla,co s tím?relé jsem vyndal(snad to správné)proměřilli ho elektromani je prý v pořádku,pojistku jsem pro jistotu dal novou,a stále totéž.poradíte?děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 zdar chlapi,no mám problém s nefunkční zásuvkou zapalovače u řidiče! koupil jsemsi takový bazmek,kde je teploměř,hodiny a měřič napětí,je to do zapalovače,tak se v tom nechci rochat a nechávám to tam,problémje,že po delší době bud zásuvka nejde např. 5x zapnu klíček - nejde,pak 3x po sobě jde,pak zase ne,už se mi stalo že tam šel proud i po vypnutí klíčku i po opuštění a zamčení vozidla,co s tím?relé jsem vyndal(snad to správné)proměřilli ho elektromani je prý v pořádku,pojistku jsem pro jistotu dal novou,a stále totéž.poradíte?děkuju! zkus to relé vyměnit nebo nahradit tou klemou,může mít zaoxidované kontakty,pokud to nepomůže tak zkontrolovat konektory v pojistkové skříni,na patici relé a přímo na zásuvce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 zdar chlapi,no mám problém s nefunkční zásuvkou zapalovače u řidiče! koupil jsemsi takový bazmek,kde je teploměř,hodiny a měřič napětí,je to do zapalovače,tak se v tom nechci rochat a nechávám to tam,problémje,že po delší době bud zásuvka nejde např. 5x zapnu klíček - nejde,pak 3x po sobě jde,pak zase ne,už se mi stalo že tam šel proud i po vypnutí klíčku i po opuštění a zamčení vozidla,co s tím?relé jsem vyndal(snad to správné)proměřilli ho elektromani je prý v pořádku,pojistku jsem pro jistotu dal novou,a stále totéž.poradíte?děkuju! zkus to relé vyměnit nebo nahradit tou klemou,může mít zaoxidované kontakty,pokud to nepomůže tak zkontrolovat konektory v pojistkové skříni,na patici relé a přímo na zásuvce. Pokud by nepomohla kontrola relé a konektorů, tak by mohla být chyba ještě u komfortky, z které se relé ovládá. Osobně bych to relé přemostil, stejnak to relé má jenom MR00 a nějak se to neosvědčilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 zdar chlapi,no mám problém s nefunkční zásuvkou zapalovače u řidiče! koupil jsemsi takový bazmek,kde je teploměř,hodiny a měřič napětí,je to do zapalovače,tak se v tom nechci rochat a nechávám to tam,problémje,že po delší době bud zásuvka nejde např. 5x zapnu klíček - nejde,pak 3x po sobě jde,pak zase ne,už se mi stalo že tam šel proud i po vypnutí klíčku i po opuštění a zamčení vozidla,co s tím?relé jsem vyndal(snad to správné)proměřilli ho elektromani je prý v pořádku,pojistku jsem pro jistotu dal novou,a stále totéž.poradíte?děkuju! zkus to relé vyměnit nebo nahradit tou klemou,může mít zaoxidované kontakty,pokud to nepomůže tak zkontrolovat konektory v pojistkové skříni,na patici relé a přímo na zásuvce. Pokud by nepomohla kontrola relé a konektorů, tak by mohla být chyba ještě u komfortky, z které se relé ovládá. Osobně bych to relé přemostil, stejnak to relé má jenom MR00 a nějak se to neosvědčilo. omlouvám se za zpožděnou reakci,byla dovča takže mi blbnula ta pojistka proti otvírání zadních oken!proštříknul jsem konektor kontaktolem(začal jsem nejlevněji a tím co bylo po ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudormi Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) Pokud máš aktivovanou pojistku proti otevření zadních oken tak ti nejde zapalovač. Je tam relé které to blokuje já ho vytáhl a kontakty spojil drátem v patici. tak to je vychytávka! to by mě samotného ani ve snu nenapadlo ... díky za info Editováno: 26. Listopad 2007, autor: rudormi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mín@ Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Pokud máš aktivovanou pojistku proti otevření zadních oken tak ti nejde zapalovač. Je tam relé které to blokuje já ho vytáhl a kontakty spojil drátem v patici. tak to je vychytávka! to by mě samotného ani ve snu nenapadlo ... díky za info no tak to je mazec.měl jsem rozebraný pul auta a lezl jsem po kabelu,abych našel chybu!zapalovač a zadní okna,to by mě ani ve snu nenapadlo,že to má nějakou souvislost..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.