mesr Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Čím to je,že mi nejde sklopit zadní dělená sedačka,tahám za ten plastový otvírák a sedačka se ani nepohne,nevíte co stím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Nejspis Ti vyskocilo to tahlo ze zamku.Otevri to z kufru a zjitis to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 A jak to otevřu z kufru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Musis najit ten zamek na operadle a pomoci sroubovaku zatlacit ten zajistovaci jazycek.Je to drbacka, ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaatonda Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Mám stejný problém. Fabia sedan rok výroby 2007. Jedná se o levé zadní opěradno. Jde to taky otevřít z kufru? Nebo jinak ? Nemáte někdo nějakej obrázek, jak to tam vypadá ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaatonda Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Už jsem na to přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty80021 Vloženo 15. Duben 2024 Sdílet Vloženo 15. Duben 2024 Ahoj, mám stejný problém. Fabia sedan 2007. Prosím jak se ti to povedlo sklopit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Duben 2024 Sdílet Vloženo 15. Duben 2024 Dotyčný tady byl naposledy loni v lednu. Tak nevím, zda ti odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty80021 Vloženo 15. Duben 2024 Sdílet Vloženo 15. Duben 2024 Díky, vůbec jsem si nevšiml datumu😟. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.