Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravím,jak jsem psal dříve,v květnu mě měla končit 4 letá záruka a tak jsem přemýšlel kam to dát na prohlídku abych něco neprošvihl,Nakonec jsem se rozhodl pro Adámka v Praze 4,navíc mi začalo něco klepat od motoru,po vyšlápnutí spojky to zmizelo,zkrátka zjistili že je načnutá spojka(bylo to referentské vozidlo,takže se nedivím) a ložisko.Takže měsíc před koncem záruky mi to vyměnili a opravili,nalili donesený olej,bez keců a ksichtů,prostě jednání jak by asi mělo vypadat.Tak budu s autem jezdit sem.Mám to sice přes celou Prahu,ale k doktorovi taky člověk jezdí klidně i dál když je dobrý.Jinak kdybych měl prostor,tak běžnou údržbu bych si klidně dělal sám,ale dneska na ulici něco rozebírat,to už bych taky nemusel najít. :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravim vzdy jsem si rikal, ze autorizovane servisy jsou ty nejdrazsi, ale po osobni zkusenosti s Auto Poly v praze 9 musim vse spatne vzit zpet.

Jen jedna vec se mi zdala trochu drazsi nez by mohla byt a to vymena oleje.

Zato vymena rozvodu me prijemne prekvapila. Navic auto bylo druhy den hotove a umyte ze vsech stran.

Zkratka muzu vrele doporucit.

• o 2 roky později...
Vloženo

Zdravím já osobně jsem dával do autorizáku Fabii 1,2htp 2006 jednou hned po koupi s bazaru (GO brzdy, spojka). Jinak jezdím za vyzkoušeným mechanikem. Má od dost lepší ceny. Nedělá sice vše ale na oleje a elektriku je dobrý. Kdo je z OVA tak můžu dát přes soukromou zprávu na něj kontakt.

Vloženo

do autorizaku uz nelezu,ale jedna vyhdoa tma je oni dodrzuji normy co jsou dane a to garaznici absolutne ne,takze ja kdyz reknu,ze norma na vymenu spojky na fabii je 3 hodiny oni mi stejne reknou chci 2500 za praci. budu to brzo resit a chcus  se s nekym domluvit,protoze spojku budu mit stejne svoji a to skoro nikdo nechce prijmout,protoze na ni ma 4 tis cisty vydelek do kapsy.

ted sem menil otcovi olej a delal STK na HTP pred 2 roky servis skoda 5940,- ja sem to udelal za 1900,-

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Pridam se taky ohledne sevisu. Vetsinu věci resim tak ze dily si vyberu sam přes nakej online esho napr zadni dil vyfuku. A pak jedu ke garaznikovy kde mne dil odborne vymeni. Olej s filtrem si rovněž kupuji sam a nechavam vymenit jinde nez v autorizaku a orazítkovat servisni knizku.

Vloženo

První rozvody 1,4 16V- 9500,- v autorizáku za výměnu rozvodů bez vodní pumpy+záznam do servisky, další rozvody jsem již dělal sám, je to můj koníček, vrtat se v autě, stálo to jenom materiál 3500,- rozvody a 900,- pumpa( Origo rozvody a pumpa Hepu), takže 1. rozvody jsem zaplatil za práci a rychlost , jestli se nepletu 6000,- . Takže za práci a nadhodnocený ceny materiálu mě dovedly k tomuto. Je  pravda, že jsem měl v autorizáku auto za dvě hodiny hotový .  Udělejte si obrázek sami.  př. sháněl jsem narychlo pojistku teplotního čidla, musel jsem ho rychle koupit v autorizáku, cena 19,- Kč. ta samá na internetu za 5 Kč. ( kus plastu viz foto.) :kol-25:

Bez názvu.bmp

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...