BENY Vloženo 14. Květen 2006 Vloženo 14. Květen 2006 Mdf podlozky prodej viz- bazar PRODAM - AUDIO Citovat
Milan II Vloženo 15. Květen 2006 Vloženo 15. Květen 2006 Zdar Beny, moc by mě zajímalo a myslím že nejen mě, jak vypadají tvoje podložky. Dej sem foto! Nebo je to tajný?? Citovat
zabiak Vloženo 17. Květen 2006 Vloženo 17. Květen 2006 Ale né. Je dobré foto ty podložky pod myš jsou z MDF. Citovat
nuchtala Vloženo 27. Květen 2006 Vloženo 27. Květen 2006 Tak sem je dnes namontoval a musím říct jen suuupeer!!!!luxusní zvuk. akorát jsem neměl lak ani barvu,tak je to bez povrchové úpravy.vadí to něčemu.já si myslím,že se tam vody moc nedostane... Citovat
BENY Vloženo 29. Květen 2006 Autor Vloženo 29. Květen 2006 Tak sem je dnes namontoval a musím říct jen suuupeer!!!!luxusní zvuk. akorát jsem neměl lak ani barvu,tak je to bez povrchové úpravy.vadí to něčemu.já si myslím,že se tam vody moc nedostane... a co provedeni podlozek jsi spokojen. Citovat
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Vloženo 29. Květen 2006 Tak sem je dnes namontoval a musím říct jen suuupeer!!!!luxusní zvuk. akorát jsem neměl lak ani barvu,tak je to bez povrchové úpravy.vadí to něčemu.já si myslím,že se tam vody moc nedostane... Podle me to kazdopadne chce povrchovou upravu ... mdf neskutecnym zpusobem natahuje vlhkost. Citovat
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Vloženo 30. Květen 2006 A co na ně tak šoupnout, Mořidlo, balakryl, bezbarvej lak? Citovat
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Vloženo 30. Květen 2006 A co na ně tak šoupnout, Mořidlo, balakryl, bezbarvej lak? Ja je zalil pro jistotu do barvy, zakladovy Citovat
nuchtala Vloženo 30. Květen 2006 Vloženo 30. Květen 2006 jj.ještě budu tlumit,tak to pak udělám.nemohl sem se dočkat,tak sem to musel namontovat i bez laku. Citovat
BENY Vloženo 30. Květen 2006 Autor Vloženo 30. Květen 2006 jj.ještě budu tlumit,tak to pak udělám.nemohl sem se dočkat,tak sem to musel namontovat i bez laku. JASNE CHLAPE V KLIDKU JAK JSEM TI PSAL PO ROCE BEZ POVRCHOVKY U ZNAMIHO CO DELA ROCNE 30 000KM V JAKEM KOLIV POCASI A NIC SE JIM NESTALO AZ BUDES TLUMIT TAK HOD TREBA SYNTETICKEJ LAK A MAX STACI Citovat
BENY Vloženo 21. Červen 2006 Autor Vloženo 21. Červen 2006 odjizdim na dovolenou a vracime se az 10.7. takze pripadne objednavky budou odeslany az poudeji dikec za pochopeni.samozrejme co bylo objednano do ted tak jeste vse odeslu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.