Publikováno Květen 14, 200619 r MAM OCTAVI 1.6 74KW.U DOBRŽDOVÁNÍ CÍTÍM SILNE DRHNUTÍ JAKO BY BYLI SJETÉ DESKY ALE TIM TO NENI JSOU VYMĚNĚNÉ.TAKÉ SE MI ZVĚTŠILA HLUČNOST OD KOL.PŘI VYŘAZENÉ RYCHLOSTI TO PŘEHLUČÍ I MOTOR .NEVÍM ČÍM TO JE PORADTE MI .DĚLÁ TO JAK NA ZIMNÍCH TAK I LETNÍCH GUMÁCH.
Květen 14, 200619 r MAM OCTAVI 1.6 74KW.U DOBRŽDOVÁNÍ CÍTÍM SILNE DRHNUTÍ JAKO BY BYLI SJETÉ DESKY ALE TIM TO NENI JSOU VYMĚNĚNÉ.TAKÉ SE MI ZVĚTŠILA HLUČNOST OD KOL.PŘI VYŘAZENÉ RYCHLOSTI TO PŘEHLUČÍ I MOTOR .NEVÍM ČÍM TO JE PORADTE MI .DĚLÁ TO JAK NA ZIMNÍCH TAK I LETNÍCH GUMÁCH. Asi Ti huci v klade !!! Sorry za pokus o vtip, ale proste me to napadlo.
Květen 14, 200619 r Autor MAM OCTAVI 1.6 74KW.U DOBRŽDOVÁNÍ CÍTÍM SILNE DRHNUTÍ JAKO BY BYLI SJETÉ DESKY ALE TIM TO NENI JSOU VYMĚNĚNÉ.TAKÉ SE MI ZVĚTŠILA HLUČNOST OD KOL.PŘI VYŘAZENÉ RYCHLOSTI TO PŘEHLUČÍ I MOTOR .NEVÍM ČÍM TO JE PORADTE MI .DĚLÁ TO JAK NA ZIMNÍCH TAK I LETNÍCH GUMÁCH. MAM NAJETO 120000 KM při zatížení se mi zdá že je to horší.TAK SAMO I PODELŠÍ JÍZDĚ TO DŘENÍ BŘI DOBRŽDOVÁNÍ.
Květen 15, 200619 r Me auto tahlo k jedne strane, a pri zataceni na jednu stranu to hucela ,vyresilo se to vymenou lozisek (bouzel byla obe v pr..)
Květen 18, 200619 r no mě to jen tak z lehka nahoukavalo, ale štvalo mě to tak jsem to vyměnil. V každém případě vyměň obě ložiska já měl jedno měněné a druhé ne, to je na nic zachvíli ti zase odejde to druhý a to bys pak mohl měnit pořád. Za tolik práce to nedá a ložiska jsou relativně levný.
Květen 22, 200619 r Na kolik vyjde vymena lozisek? Dela mi neco podobneho - tak okolo 80km/h a vys mi prave predni kolo docela huci - takovej autobusovej zvuk - taky si myslim ze je to lozisko. {alespon doufam] Musim se nekam objednat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.