Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, nevíte někdo, kde se dá koupit bezbarvá nalepovací fólie na lem zadního blatníku-před zadní kola. Jde o bezbarvou nalepovací fólii-jde to koupit přímo ve Škodě?

Poraďte-dík

• Autor

Nikdo nic podobného neřešil?

Je dostat kupit original foliu . Chod do predajne SKODA.

Upraveno od PROCHY603

• Autor

o.k. Dík za odpověď

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

take jsem si tu folii kupoval ve škoda servisu - stoji cca 300 kc. Opatrne s lepenim, nebo tam budou bublinky - to se stalo i me, pak strhnout, zahodit a pelasit do skodovky pro dalsi.  :feve:

DRYVER: Lepi sa to pomocou jarovej vody abi tam nevznikali bublinky pri nalepovani. :)

• Autor

Jo s tou jarovkou to jde určo nejlíp. Normálně bych to tam asi nedával, ale nějakej blb mi na parkovišti odřel zadní lem blatníku, tak jsem to rozleštil, ale jde to vidět. takže pokud tam nalepím tu fólii, tak by se to mělo ztratit.

az to budes mit nahodene tak pak skus dat nejake foto, nevim totiz co presne myslis, jestli je to ta folie u zadniho kola pod zadnimi dvermi tak tu maj asi vsechny OII uz od vyroby

• Autor

az to budes mit nahodene tak pak skus dat nejake foto, nevim totiz co presne myslis, jestli je to ta folie u zadniho kola pod zadnimi dvermi tak tu maj asi vsechny OII uz od vyroby

Jojo, přesně to myslím,ale určitě to nemají všechny OII z výroby.

Také ji tam mám, jen nějak nechápu její význam. Na předchozích autech jsem nic takového neměl a nic se tam neodíralo. Máte někdo nějakou zkušenost co se děje, když tam folie není?

Také ji tam mám, jen nějak nechápu její význam. Na předchozích autech jsem nic takového neměl a nic se tam neodíralo. Máte někdo nějakou zkušenost co se děje, když tam folie není?

Ta folie se tam lepí kvůli odlítávání šutrů od předních kol. Já jí měnil, protože mám bílou octavu a tyhle nálepky hrozně žloutnou - vydrží tak dva roky a pak to vypadá hrozně. . . . .

Ja tam tu samolepici folii nemel jen par ticis km a uz jsem tam nasel par tukancu od kamininku, proto jsem hned letel a koupil jsem si ju

Díky za objasnění :)

• 1 rok později...

Můžete někdo dát odkaz na tu folii na lemy octavie.

Píšou tu - ve Škoda servisech.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.