Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, nevíte někdo, kde se dá koupit bezbarvá nalepovací fólie na lem zadního blatníku-před zadní kola. Jde o bezbarvou nalepovací fólii-jde to koupit přímo ve Škodě?

Poraďte-dík

Vloženo

take jsem si tu folii kupoval ve škoda servisu - stoji cca 300 kc. Opatrne s lepenim, nebo tam budou bublinky - to se stalo i me, pak strhnout, zahodit a pelasit do skodovky pro dalsi.  :feve:

Vloženo

Jo s tou jarovkou to jde určo nejlíp. Normálně bych to tam asi nedával, ale nějakej blb mi na parkovišti odřel zadní lem blatníku, tak jsem to rozleštil, ale jde to vidět. takže pokud tam nalepím tu fólii, tak by se to mělo ztratit.

Vloženo

az to budes mit nahodene tak pak skus dat nejake foto, nevim totiz co presne myslis, jestli je to ta folie u zadniho kola pod zadnimi dvermi tak tu maj asi vsechny OII uz od vyroby

Vloženo

az to budes mit nahodene tak pak skus dat nejake foto, nevim totiz co presne myslis, jestli je to ta folie u zadniho kola pod zadnimi dvermi tak tu maj asi vsechny OII uz od vyroby

Jojo, přesně to myslím,ale určitě to nemají všechny OII z výroby.

Vloženo

Také ji tam mám, jen nějak nechápu její význam. Na předchozích autech jsem nic takového neměl a nic se tam neodíralo. Máte někdo nějakou zkušenost co se děje, když tam folie není?

Vloženo

Také ji tam mám, jen nějak nechápu její význam. Na předchozích autech jsem nic takového neměl a nic se tam neodíralo. Máte někdo nějakou zkušenost co se děje, když tam folie není?

Ta folie se tam lepí kvůli odlítávání šutrů od předních kol. Já jí měnil, protože mám bílou octavu a tyhle nálepky hrozně žloutnou - vydrží tak dva roky a pak to vypadá hrozně. . . . .

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...