Publikováno Duben 11, 201015 r Potreboval bych poradit mam origo skoda symphony a changer v kufru, stava se mi pomermne casto ze pri prehravani CD a naslednem prepnuti na jiny disk v chaneru uplne vypadne signal displey na radiu napise ERROR a uz se mi nepodari nacist vubec zadny disk ani ten ktery predtim bezproblemu bezel.Musim jit do kufru, vsechny cd vyndat nandat a pak to bezi zase chvili normalne. Nevite cim by to mohlo byt?Nevim jestli to nema nejakou souvislost s tim ze pokud dam cd do radia primo v aute hraje mi pouze leva strana reproduktoru, radio je nastavene spravne,ale pokud prehravam disk z changeru hrajou obe strany vubec nechapu jak je to mozny
Duben 11, 201015 r Napadá mě chyba v konektoru. Zkus vyndat rádio a podívat se i na kabely. Pokud na cd hraje jen jedna strana tak by mohl být třeba studeňák na dps. Je to origo rádio? Mohl s ním třeba někdo praštit.
Duben 12, 201015 r Autor jj je to original radio ja ani nevim jak se to vyndava,ale je tam dodelavany handfree od nokie tak jestli nedelali nejaky praseciny pri ty instalaci ,cocka v changeru to asi byt nemuze?
Duben 13, 201015 r Kup cistiace CD-cko . LINK: CZ http://www.alza.cz/cd-a-dvd/cistici-cd-a-dvd/18848683.htm LINK: SK http://www.alza.sk/cd-a-dvd/cistiace-cd-a-dvd/18848683.htm
Duben 13, 201015 r jj je to original radio ja ani nevim jak se to vyndava,ale je tam dodelavany handfree od nokie tak jestli nedelali nejaky praseciny pri ty instalaci ,cocka v changeru to asi byt nemuze? To by mohlo být ono. Ale když to na cd changer hraje na obě strany tak bude spíš chyba v rádiu protože zesilovač je tam jen 1 a přes něj jde tak signál z vnitřního cd tak z cd changeru. Možná je to ale jen náhoda...
Srpen 4, 201213 r Ahoj, mam problem. CD Changer v kufru k mi normalne fungoval, ale u vetsiny CD se me hudba vzdycky zacala sekat - vetsinu treba od 4. pisnicky dal. Pouzivam vypalena CD Verbatim palena pomalu na 4x. Nekolik CD mi jede, ale vetsina se vzycky takto seka. Menic jsem tedy dnes vyndal z auta, rozebral a pomoci spreje na optiku a spec. hadriku jsem precistil cocku laseru. Ta se mi ovsem nejak spinava nezdala. Po nasroubovani zpet to ale zacalo - menic po vlozeni zasobniku projede vsechna CD a pri zapnuti radia mi jde prehravat CD1. Kdyz dam jina CD, napise se ERROR a prepne se na radio. Musim vyndat a zandat zasobnik. Kdyz si s tim hraju - treba to odpojim a pripojim, pise zase NO CD... Poradte - co s tim? Jednak me zajima, jak to rozchodit tak, aby to fungovalo aspon jako driv a jednak samozrejme, aby se ta CD nesekala. Prochy tady navrhoval cistice mechaniky, ale ja u nich ctu, ze nejsou vhodne pro slot-in mechaniky a ja nevim, jetli by to necemu nevadilo, kdyz se tam to CD pohybuje....
Srpen 5, 201213 r Tak update. Problemy s ERROR apod. byly zjevne zpusobene tim, ze jsem to zkousel s menicem vyndanym z kovoveho pouzdra. Jakmile jsem ho zavrel do schranky, zacal CD rozpoznavat dobre. Evidentne tomu vadi slunicko. Nicmene problem se sekanim CD zustavaji. Co s tim? Muze byt treba slaby laser? Da se to nekde nechat opravit?
Listopad 2, 201212 r Neviete poradit preco mi nejde prehrat CD priamo v origo radiu ? V chargery mi vsetko ide ale v radiu nenacita. Treba to nejako nastavit?
Listopad 2, 201212 r Je to tím, že mechanika v navi čte pouze mapové CD. Nemá paměť pro mapy proto máš v kufru changer na normální CD.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.