Přejít na obsah

Stava se ze nenacte CD

Doporučené příspěvky

Potreboval bych poradit mam origo skoda symphony a changer v kufru, stava se mi pomermne casto ze pri prehravani CD a naslednem prepnuti na jiny disk v chaneru uplne vypadne signal displey na radiu napise ERROR a uz se mi nepodari nacist vubec zadny disk ani ten ktery predtim bezproblemu bezel.Musim jit do kufru, vsechny cd vyndat nandat a pak to bezi zase chvili normalne. Nevite cim by to mohlo byt?Nevim jestli to nema nejakou souvislost s tim ze pokud dam cd do radia primo v aute hraje mi pouze leva strana reproduktoru, radio je nastavene spravne,ale pokud prehravam disk z changeru hrajou obe strany vubec nechapu jak je to mozny :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj je to original radio ja ani nevim jak se to vyndava,ale je tam dodelavany handfree od nokie tak jestli nedelali nejaky praseciny pri ty instalaci ,cocka v changeru to asi byt nemuze?

To by mohlo být ono. Ale když to na cd changer hraje na obě strany tak bude spíš chyba v rádiu protože zesilovač je tam jen 1 a přes něj jde tak signál z vnitřního cd tak z cd changeru. Možná je to ale jen náhoda...

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Ahoj,

mam problem. CD Changer v kufru k mi normalne fungoval, ale u vetsiny CD se me hudba vzdycky zacala sekat - vetsinu treba od 4. pisnicky dal.

Pouzivam vypalena CD Verbatim palena pomalu na 4x. Nekolik CD mi jede, ale vetsina se vzycky takto seka.

Menic jsem tedy dnes vyndal z auta, rozebral a pomoci spreje na optiku a spec. hadriku jsem precistil cocku laseru. Ta se mi ovsem nejak spinava nezdala.

Po nasroubovani zpet to ale zacalo - menic po vlozeni zasobniku projede vsechna CD a pri zapnuti radia mi jde prehravat CD1. Kdyz dam jina CD, napise se ERROR a prepne se na radio. Musim vyndat a zandat zasobnik. Kdyz si s tim hraju - treba to odpojim a pripojim, pise zase NO CD...

Poradte - co s tim? Jednak me zajima, jak to rozchodit tak, aby to fungovalo aspon jako driv a jednak samozrejme, aby se ta CD nesekala.

Prochy tady navrhoval cistice mechaniky, ale ja u nich ctu, ze nejsou vhodne pro slot-in mechaniky a ja nevim, jetli by to necemu nevadilo, kdyz se tam to CD pohybuje....

Odkaz ke komentáři

Tak update. Problemy s ERROR apod. byly zjevne zpusobene tim, ze jsem to zkousel s menicem vyndanym z kovoveho pouzdra. Jakmile jsem ho zavrel do schranky, zacal CD rozpoznavat dobre. Evidentne tomu vadi slunicko.

Nicmene problem se sekanim CD zustavaji. Co s tim? Muze byt treba slaby laser? Da se to nekde nechat opravit?

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...