snuky Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Potreboval bych poradit mam origo skoda symphony a changer v kufru, stava se mi pomermne casto ze pri prehravani CD a naslednem prepnuti na jiny disk v chaneru uplne vypadne signal displey na radiu napise ERROR a uz se mi nepodari nacist vubec zadny disk ani ten ktery predtim bezproblemu bezel.Musim jit do kufru, vsechny cd vyndat nandat a pak to bezi zase chvili normalne. Nevite cim by to mohlo byt?Nevim jestli to nema nejakou souvislost s tim ze pokud dam cd do radia primo v aute hraje mi pouze leva strana reproduktoru, radio je nastavene spravne,ale pokud prehravam disk z changeru hrajou obe strany vubec nechapu jak je to mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Napadá mě chyba v konektoru. Zkus vyndat rádio a podívat se i na kabely. Pokud na cd hraje jen jedna strana tak by mohl být třeba studeňák na dps. Je to origo rádio? Mohl s ním třeba někdo praštit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 jj je to original radio ja ani nevim jak se to vyndava,ale je tam dodelavany handfree od nokie tak jestli nedelali nejaky praseciny pri ty instalaci ,cocka v changeru to asi byt nemuze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Kup cistiace CD-cko . LINK: CZ http://www.alza.cz/cd-a-dvd/cistici-cd-a-dvd/18848683.htm LINK: SK http://www.alza.sk/cd-a-dvd/cistiace-cd-a-dvd/18848683.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 jj je to original radio ja ani nevim jak se to vyndava,ale je tam dodelavany handfree od nokie tak jestli nedelali nejaky praseciny pri ty instalaci ,cocka v changeru to asi byt nemuze? To by mohlo být ono. Ale když to na cd changer hraje na obě strany tak bude spíš chyba v rádiu protože zesilovač je tam jen 1 a přes něj jde tak signál z vnitřního cd tak z cd changeru. Možná je to ale jen náhoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 Ahoj, mam problem. CD Changer v kufru k mi normalne fungoval, ale u vetsiny CD se me hudba vzdycky zacala sekat - vetsinu treba od 4. pisnicky dal. Pouzivam vypalena CD Verbatim palena pomalu na 4x. Nekolik CD mi jede, ale vetsina se vzycky takto seka. Menic jsem tedy dnes vyndal z auta, rozebral a pomoci spreje na optiku a spec. hadriku jsem precistil cocku laseru. Ta se mi ovsem nejak spinava nezdala. Po nasroubovani zpet to ale zacalo - menic po vlozeni zasobniku projede vsechna CD a pri zapnuti radia mi jde prehravat CD1. Kdyz dam jina CD, napise se ERROR a prepne se na radio. Musim vyndat a zandat zasobnik. Kdyz si s tim hraju - treba to odpojim a pripojim, pise zase NO CD... Poradte - co s tim? Jednak me zajima, jak to rozchodit tak, aby to fungovalo aspon jako driv a jednak samozrejme, aby se ta CD nesekala. Prochy tady navrhoval cistice mechaniky, ale ja u nich ctu, ze nejsou vhodne pro slot-in mechaniky a ja nevim, jetli by to necemu nevadilo, kdyz se tam to CD pohybuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Tak update. Problemy s ERROR apod. byly zjevne zpusobene tim, ze jsem to zkousel s menicem vyndanym z kovoveho pouzdra. Jakmile jsem ho zavrel do schranky, zacal CD rozpoznavat dobre. Evidentne tomu vadi slunicko. Nicmene problem se sekanim CD zustavaji. Co s tim? Muze byt treba slaby laser? Da se to nekde nechat opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Neviete poradit preco mi nejde prehrat CD priamo v origo radiu ? V chargery mi vsetko ide ale v radiu nenacita. Treba to nejako nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Je to tím, že mechanika v navi čte pouze mapové CD. Nemá paměť pro mapy proto máš v kufru changer na normální CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Neda sa to nejako oblbnut ze by to nacitalo hudobne cd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 To nevím ale asi ne. A proč taky když máš changer a tam 6 CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.