Publikováno Duben 11, 201015 r Nevie niekto ake sedacky mi budu pasovat do fabie II (2008). Predne niesu problem, skor zadne, aby tam bolo co najmenej uprav...
Duben 12, 201015 r Autor By som aj konkretizoval, ale sam neviem este ake by som tam dal, preto sa pytam vseobecne. Snazil som sa tam natlacit OII elegance a nepasovalo. Ma niekto OII RS vo fabii II???
Duben 12, 201015 r Když ti tam nepasovaly OII Elegance tak ti tam asi nebudou pasovat ani OII RS,to je logické,když jsou stejné
Duben 12, 201015 r Autor Zase take jasne to nieje. Kedze FII je rovnaka s FI a su tu taki, ktori maju sedacky z OII v FI tak by ma zaujimalo, preco to potom nepasujem mne do FII.
Duben 12, 201015 r Když to jde do FI musí to jít i do FII. Mám teď v autě sedačky z FI a sedí úplně normálně, takže musí být chyba u Tebe na přijimači.
Duben 12, 201015 r Autor O tom ze FI pasuje viem, to sa nemusim pytat... Skor ma zaujimaju ostatne ako OII (ake upravy treba), nove Polo atd..
Duben 12, 201015 r Přesně jak píše Piškot.Sedačky z FII pasují bez jakýchkoliv úprav do FI a když do FI vlezou z OII(mám je tam osobně) tak tobě by to mělo vlézt taky,ale budeš muset udelat úpravy jak zadních tak předních sedaček.Myslím že to je vyčerpávající odpověď,co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.