E888 Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Nevie niekto ake sedacky mi budu pasovat do fabie II (2008). Predne niesu problem, skor zadne, aby tam bolo co najmenej uprav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Treba z FI:-) trosku konkretizuj tvuj dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E888 Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 By som aj konkretizoval, ale sam neviem este ake by som tam dal, preto sa pytam vseobecne. Snazil som sa tam natlacit OII elegance a nepasovalo. Ma niekto OII RS vo fabii II??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Když ti tam nepasovaly OII Elegance tak ti tam asi nebudou pasovat ani OII RS,to je logické,když jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E888 Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Zase take jasne to nieje. Kedze FII je rovnaka s FI a su tu taki, ktori maju sedacky z OII v FI tak by ma zaujimalo, preco to potom nepasujem mne do FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Když to jde do FI musí to jít i do FII. Mám teď v autě sedačky z FI a sedí úplně normálně, takže musí být chyba u Tebe na přijimači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E888 Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 O tom ze FI pasuje viem, to sa nemusim pytat... Skor ma zaujimaju ostatne ako OII (ake upravy treba), nove Polo atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 nestačilo by todle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Přesně jak píše Piškot.Sedačky z FII pasují bez jakýchkoliv úprav do FI a když do FI vlezou z OII(mám je tam osobně) tak tobě by to mělo vlézt taky,ale budeš muset udelat úpravy jak zadních tak předních sedaček.Myslím že to je vyčerpávající odpověď,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 dělala se FI v kůži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Dělala,100edition byla šedá kůže a pak za příplatek byla černá kůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 takže to bude asi dost problém je sehnat co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.