dehet Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Zdaravím všechny, mám Fabii 1,2 HTP rok. výr. 2006. Z ničeho nic se mě poslední dobou začná na přístrojové desce se zobrazovat symbol: systém kontroly výfokových plynů a neustále svítí. Někdy trvá delší dobu něž motor nastartuje převalí se několikrát a pak až naskočí. Otáčky motoru jsou max do 4.500 tisíc dále nejdou, přestane jít benzín do motoru a auto nejde. Měl jsem na to diagnostice a tam na nic nepřišly ,,pouze na nějakou chybu kterou vymazaly a bylo mě zděleno že je vše v pořádku´´. Závada se ale opakuje neustále. Někdy jede auto bez prblémů někdy dělá tohle je to jak kdy... Může mě někdo poradit popřípadně zda-li má nějakou zkušenost čím by to mohlo být? děkuji za odpovědi ICQ 410 600 638 popřípadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Asi jedině až řekneš co je to za chybu co ti vymazali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 ... a taky zda máš 6v či 12V, kolik najeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehet Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 ... a taky zda máš 6v či 12V, kolik najeto NAJETO MÁM 51 000 A JE TO 6V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 tak v tom případě si nech změřit tlaky na válcích, zda nemáš "rozkvetlé" ventily (nemoc 6V) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.