Publikováno Duben 14, 201015 r Poradí mě někdo jak se dá výměnit přední ložisko s nábojem na Fabii s posilovačem? Popřípadně zda-li máte někdo již nějaké zkušenosti. Děkuji
Duben 14, 201015 r Keď nemaš po ruke lis+prípravky ani to neskúšaj... Zver to niekomu, kto to už robil...Môže sa stať že nebudeš môct dať dole ani homokinetak.
Duben 15, 201015 r Poradí mi někdo Jak o sobě da výměnit Přední lozisko s nábojem Na Fabii s posilovačem? Popřípadně zda-li mate někdo nějaké zkušenosti Jiz. Děkuji [/ b] [/ size] [/ Quote] jelikož se tím živím, tak mě to připadá poměrně jednoduché, ale když to člověk dělá poprvé tak nevím.Postup je následující: povolení matky poloosy,dem.kola,dem.čepu řízení,spodního čepu ramene,dem, těhlice od tlumiče. Následně vyrazit náboj kola, ložisko a potom jen nalisovat nové, náboj a vyrazil na cesty
Duben 16, 201015 r zadej si tuhle adresu: forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=295, doufám, že to nějakej akční admin smaže z důvodu, že je to odkaz na "konkurenční" club a forum, to je totiž tady zvykem, doufám, že ti to pomůže přímý odkaz dát nejde, admini blokují jakékoliv odkazy tímhle směrem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.