viewer Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Chtěl jsem koupit dětem do pokojíku nové LCD, nejpravděpodobněji Samsung ale jsem trochu zmatený z těch typů, něco je LCD TV např. LE22B650 a něco je monitor s DVB-T tunerem např. 2333HD Prodavač tvrdí že je to jedno a obě jsou v podstatě televize a tamto navíc i monitor. Vysvětlí mi někdo jestli je to OK, právě mě se víc líbí ten monitor že je FullHD a ještě je levnější ale není v tom nějaký háček ... ??? Použití chci výhradně jako TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Neodpovim ti přímo na tvoji otázku ale alespon takto: Nedavno jsem taky řešil nakup televize o velikosti kolem 22". Nakonec jsem vybral tento typ: http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=LG+M2262D&SearchType=1&SearchSubmit=1 Je to taky monitor z TV tunerem. Dneska rozdil mezi tim co se označuje monitor a TV je opravdu pouze o typech vstupu a eventuelni podpoře driveru pro PC. S výše mnou evedenym typem jsem naprosto spokojený, a to jak po obrazové stránce tak po strance ladění programů. Výbornou věci je možnost připojení flešky s obrazkama. Jeidnou nevyhodou je (nebo je to spiš nezvyk) styl vyběru programu, který je takový trošku složitější než u TV na kterou byl člouvěk zvykly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 14. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 jj asi to tak bude, měl jsem teď delší rozhovor se zákaznickou linkou Samsungu a potvrdili mi že doporučují dle mého zadání monitor s tunerem z důvodu vyššího rozlišení FullHD a větší úhlopříčce (23" proti 22"). Ovládání, grafické menu atd. je prý stejné, když jsem se ptal proč tedy TV stojí cca 8500,- a kvalitnější monitor se shodnými funkcemi, lepším rozlišením a větší úhlopříčkou jen cca 6300,- tak je to prý marketingová politika, v podstatě neuměla vysvětlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 monitor s tunerem je TV...akorat ne tak vyspělá jak klasicka LCT TV nebo plazma..monitor s tunerem ti je schopnej přijmout jenom kabelovej signal..ostatní DVB-C nebo DVB-S,DVB-C nema..nemůžeš ani naraz sledovat TV a plochu PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 16. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Tak jsem to podrobně prozkoumal oba návody a nechal v krámě předvést TV Samsung LE22B650 a TV/Monitor Samsung P2270HD Závěr je takový že monitor je jednoznačně lepší, je podstatně levnější a FullHD Má s TV naprosto stejně funkce i DO, samozřejmě má tuner (DVB-T i DVB-C) a zvuk (Dolby Digital Plus, SRS trusurround HD) stejné jako TV, shodné menu i nastavení jen je tam víc o položku "režim PC/TV" po přepnutí na TV jsem nenašel rozdíl. Takže "TV/Monitor" je v případě Samsungu naprosto stejně vyspělá a plnohodnotná TV, navíc je o stejné úhlopříčce levnější a s lepším rozlišením Takže P2270HD už je objednaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.