Publikováno Červen 26, 200916 r Zdarec lidi!Mám problém,pořád se mi otevírá popelník u řadičky.No prostě mazec,nejde zavřít.Pravděpodobně je vyskočené pérko či co.Prosím o radu,co to může být.Popřípadě postup,jak vyměnit popelník a kde ho můžu koupit v béžové barvě.Děkuji a ať to jezdí!
Červen 26, 200916 r je to vevnitř zlomené, sundej kryt řadičky a najdeš tam dva šroubky co ho drží.... pochopitelně ho koupíš ve škodovce, kde jinde!?
Červenec 2, 200916 r Autor Popelník je vyměněn .Koupil jsem popelník tady od usera,za skvělou cenu.Akorát u majitelů DSGéček doporučuji zařadit na N,pač jak je páka v poloze P,tak popelník se sundávám horko těžko blbě...Takže jsem zas o něco zkušenější...Škodě zdar!
Duben 14, 201015 r Prosím o radu.Nezavírá mi víko od popelníku.Prostě se nezacvakne.Jak na to?Co mám udělat?
Duben 14, 201015 r Vyberieš popolnik tak že najprv daš dole manžetu riadiacej paky a odskrutkuješ dve skrutky ktore držia cely popolnik a na pravej strane bude taka zaražka ktora asi bude v zlej polohe.
Duben 14, 201015 r Tu je nejaký návod (v nemčine) na opravu, ak je to tvoj prípad. Videl som to niekde aj v češtine ale už to neviem nájsť. http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopic.php?f=19&t=24170
Duben 15, 201015 r Prosím o radu.Nezavírá mi víko od popelníku.Prostě se nezacvakne.Jak na to?Co mám udělat? Je to jak píše Igor,vyloupni kryt řadičky,odmontuj dva šroubky,vyndej popelník-z boku je takovej malej čudlíček který se pohybuje v předem určené dráze,bud je ulomený nebo ohnutý
Srpen 25, 201015 r Řešil jsem stejný problém, z venkovní strany je naznačený otvor, který polohou odpovídá kolíčku, provrtal jsem ho, pak vzal šroubek a konec upravil na průměr a délku kolíčku a zašrouboval do vyvrtaného otvoru... Zavírání opět funguje bez problémů.
Duben 30, 20178 r Ahoj, také jsem řešil stejný problém (tzn. ulomený "trn" západky) a již mám opraveno. Pokud se s tím nechcete dělat detailně jako pETe, který zmenšoval průměr konce šroubku, bude vám stačit šroub o průměru 2 mm a lepidlo (např. Chemoprén). Vrtáčkem průměru 1 nebo 1,5 mm provrtáte naznačenou díru v západce. Šroubek zkrátíte na cca 10 mm (délka včetně hlavičky). Do provrtané díry v západce kápnete lepidlo a zašroubujete šroubek. A máte hotovo!
Květen 29, 20178 r Presne ako je spomínané v predchádzajúcom príspevku.-navrtat o niečo menšiu dierku ako klinček-prepchat ho dierou -prisposobit dĺžku pilnikom-zalepit chemoprenom v mojom prípade-obrusit ostré hranyFunguje ako lusk Odoslané z Redmi Note 3 pomocou Tapatalku
Červen 19, 20178 r Resil jste nekdo z popelniku sundani krytu a vymenu za jiny dekor? Da se to vubec? Pripadne jak je to s demontazi/montazi? Diky
Březen 14, 20205 r Dobry! Vedel by mi niekto pomoct. Mam octavia combi 2 predfacelift a chcel by som vymenit sivy popolnik a ramik okolo riadiacej paki z octavia 2 facelift. Je to možne alebo zbytočne sa trapim! Ďakujem!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.