fabio.x Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Zdarec lidi!Mám problém,pořád se mi otevírá popelník u řadičky.No prostě mazec,nejde zavřít.Pravděpodobně je vyskočené pérko či co.Prosím o radu,co to může být.Popřípadě postup,jak vyměnit popelník a kde ho můžu koupit v béžové barvě.Děkuji a ať to jezdí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 je to vevnitř zlomené, sundej kryt řadičky a najdeš tam dva šroubky co ho drží.... pochopitelně ho koupíš ve škodovce, kde jinde!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio.x Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Jasnačka,děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio.x Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Popelník je vyměněn .Koupil jsem popelník tady od usera,za skvělou cenu.Akorát u majitelů DSGéček doporučuji zařadit na N,pač jak je páka v poloze P,tak popelník se sundávám horko těžko blbě...Takže jsem zas o něco zkušenější...Škodě zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomassssss Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Prosím o radu.Nezavírá mi víko od popelníku.Prostě se nezacvakne.Jak na to?Co mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor1611 Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Vyberieš popolnik tak že najprv daš dole manžetu riadiacej paky a odskrutkuješ dve skrutky ktore držia cely popolnik a na pravej strane bude taka zaražka ktora asi bude v zlej polohe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Tu je nejaký návod (v nemčine) na opravu, ak je to tvoj prípad. Videl som to niekde aj v češtine ale už to neviem nájsť. http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopic.php?f=19&t=24170 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VTRSP2 Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Prosím o radu.Nezavírá mi víko od popelníku.Prostě se nezacvakne.Jak na to?Co mám udělat? Je to jak píše Igor,vyloupni kryt řadičky,odmontuj dva šroubky,vyndej popelník-z boku je takovej malej čudlíček který se pohybuje v předem určené dráze,bud je ulomený nebo ohnutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Mám problém. Ten čudlíček mám ulomený. Dá se to nějak opravit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Řešil jsem stejný problém, z venkovní strany je naznačený otvor, který polohou odpovídá kolíčku, provrtal jsem ho, pak vzal šroubek a konec upravil na průměr a délku kolíčku a zašrouboval do vyvrtaného otvoru... Zavírání opět funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Ahoj, také jsem řešil stejný problém (tzn. ulomený "trn" západky) a již mám opraveno. Pokud se s tím nechcete dělat detailně jako pETe, který zmenšoval průměr konce šroubku, bude vám stačit šroub o průměru 2 mm a lepidlo (např. Chemoprén). Vrtáčkem průměru 1 nebo 1,5 mm provrtáte naznačenou díru v západce. Šroubek zkrátíte na cca 10 mm (délka včetně hlavičky). Do provrtané díry v západce kápnete lepidlo a zašroubujete šroubek. A máte hotovo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Presne ako je spomínané v predchádzajúcom príspevku.-navrtat o niečo menšiu dierku ako klinček-prepchat ho dierou -prisposobit dĺžku pilnikom-zalepit chemoprenom v mojom prípade-obrusit ostré hranyFunguje ako lusk Odoslané z Redmi Note 3 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprajcler Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Resil jste nekdo z popelniku sundani krytu a vymenu za jiny dekor? Da se to vubec? Pripadne jak je to s demontazi/montazi? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skoda09 Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 Dobry! Vedel by mi niekto pomoct. Mam octavia combi 2 predfacelift a chcel by som vymenit sivy popolnik a ramik okolo riadiacej paki z octavia 2 facelift. Je to možne alebo zbytočne sa trapim! Ďakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.