martin22225 Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) Zdravím, přítelkyně si na neu našla jednu fabii sedan, je to rok výroby 2001. Docela mě zarazilo, že má ve výbavě pouze 1 airbag, ikdyž má manuální klimu. Neví náhodou někdo jestli se to tak opravdu vyrábělo? Nebo odkaz na nějaký stránky, kde budou rozepsaný stupně výbavy? Díky moc. Editováno: 15. Duben 2010, autor: martin22225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 no fabia inu aku manualnu klimu nema a kombinovala sa aj s jednym bagom. najma pred 9-timi rokmi. neskor uz nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22225 Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Díky, mě šlo spíš o ten bag, protože i moje felda má 2,takže mě zajímalo jak to s tím je. Takže od 2002 byly už v základě 2 bagy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 nie v zaklade dva bagy neboli do konca vyroby. vzdy boli vo vyssich vybavach. neviem ci az do 2004 neboli classic aj junior v zaklade s jednym bagom. pokial viem ja tak klima sa dala dokupit bez navaznosti na druhy vankus. bolo este aj vela akcnych "ICE" vybav, kde bola klima v balicku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22225 Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Super, díky, je to nejspíše výbava classic. Tak už můžu bejt aspoň trochu klidnej, než se na to pojedeme podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Ja by som to len rád doplnil, že Fabia nemá manuálnu klimu. Fabia mala vždy len poloautomatickú klimu, t.j. nastavila sa teplota a keď napríklad bola jar a vonku bola zima, tak klima kúrila, ale ako sa dopoludnia otepľovalo, tak klima postupne začalal chladiť. Manuálna klima = všetko sa nastavuje manuálne (napr. OII clima low a Felicia) Poloautomatická = niečo si nastavuje elektronika sama (napr. polohu miesiacich klapiek teplého a studeného vzduchu) (Napr. u FI a Climatic vo FII) Automatická klima = elektronika si okrem teploty vzduchu reguluje už aj smer prúdenia vzduchu (Climatronic OII) prípadne aj automaticky zatvára vnútorný okruh (Climatronic SII) a automaticky reguluje vlhkosť vzduchu (Audi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.