Publikováno Duben 15, 201015 r Zdravím, přítelkyně si na neu našla jednu fabii sedan, je to rok výroby 2001. Docela mě zarazilo, že má ve výbavě pouze 1 airbag, ikdyž má manuální klimu. Neví náhodou někdo jestli se to tak opravdu vyrábělo? Nebo odkaz na nějaký stránky, kde budou rozepsaný stupně výbavy? Díky moc. Upraveno Duben 15, 201015 r od martin22225
Duben 15, 201015 r no fabia inu aku manualnu klimu nema a kombinovala sa aj s jednym bagom. najma pred 9-timi rokmi. neskor uz nie.
Duben 15, 201015 r Autor Díky, mě šlo spíš o ten bag, protože i moje felda má 2,takže mě zajímalo jak to s tím je. Takže od 2002 byly už v základě 2 bagy?
Duben 15, 201015 r nie v zaklade dva bagy neboli do konca vyroby. vzdy boli vo vyssich vybavach. neviem ci az do 2004 neboli classic aj junior v zaklade s jednym bagom. pokial viem ja tak klima sa dala dokupit bez navaznosti na druhy vankus. bolo este aj vela akcnych "ICE" vybav, kde bola klima v balicku...
Duben 15, 201015 r Autor Super, díky, je to nejspíše výbava classic. Tak už můžu bejt aspoň trochu klidnej, než se na to pojedeme podívat.
Duben 15, 201015 r Ja by som to len rád doplnil, že Fabia nemá manuálnu klimu. Fabia mala vždy len poloautomatickú klimu, t.j. nastavila sa teplota a keď napríklad bola jar a vonku bola zima, tak klima kúrila, ale ako sa dopoludnia otepľovalo, tak klima postupne začalal chladiť. Manuálna klima = všetko sa nastavuje manuálne (napr. OII clima low a Felicia) Poloautomatická = niečo si nastavuje elektronika sama (napr. polohu miesiacich klapiek teplého a studeného vzduchu) (Napr. u FI a Climatic vo FII) Automatická klima = elektronika si okrem teploty vzduchu reguluje už aj smer prúdenia vzduchu (Climatronic OII) prípadne aj automaticky zatvára vnútorný okruh (Climatronic SII) a automaticky reguluje vlhkosť vzduchu (Audi)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.